Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yasa dışı yollardan rapor alanlar yüzünden emekli aylığım kesildi!?

yıldom

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
sayın oturan boğa size basımdan gecen olayı yazıyorum umarım bılgınız veya duyumunuz vardır ben 2013 yılında vergı indiriminden emekli oldum 2018 yılında araba almak için rapor aldım fethiye devlet hastanesinden o dönemde hastanede parayla rapor alanlar olmuş tabı bızde arada kaynamışız haa ben gerçek engellıyım en son ki raporum aydın devlet hastanesinden yüzde 80 3 aydır emeklı maaşımı alamıyorum sgk benı hastaneye sevk ettı aydın devlet hastanesinden raporumu aldım sgk gonderdım sızce ben emeklı maaşımı tekrar alabılırmıyım şimdiden cok teşekkür ederim bılıgısı olan tum arkadaşlara duyurulur nott raporum sureklı dır

Öncelikle geçmiş olsun, Bülent Beye hitaben yazmışsınız fakat konuyla alakalı ben de cevap vermek isterim, Son rapor Aydın Devlet Hastanesinde % 40 ve üzeri rapor oranın gittiyse emekli maaşın devam eder, yıldom

cok tesekur ederım başına gelen arkadaşlar varmı yazan olursa sevınırım

benımde kesıldi emeklı maasım 2013 yılında vergı ındırımınden emeklı olmuştum yenıden rapor istediler aldım yüzde 80 süresiz bende maaşımı alabılırmıyım

Merhaba bizim de raporumuz sahte diyerekten iptal oldu, itiraz ettik, raporu gönderdik ama sonuç nafile, tekrardan rapora girmek için avukatımız aracılığı ile dilekçe göndereceğiz.

Allah kolaylık versin Yeniden raporunuzu çıkartırsanız maaşınızı bağlıyorlar. Sizlere 3 ay süre veriyorlar bu sürede raporunuzu yenilemez iseniz buarada verdikleri parayı misli ile geri alıyorlar. Bildirim size ulaşsın ulaşmasın adamların umurunda değil.

Arkadaşlar bizlerde aynı durumdayız oranları düşürdüler ayrıca doktorlar oran vermekten bile korkuyor mahkemeye verdik ve ajanslara bildirdik haksızlık ve mağduriyet bu başka bişiy değil, yazıklar olsun...

Kuru

Maalesef öyle ama bize oran düştü vs. de demediler, sadece sahte dediler ne kontrol muayenesi ne de bir bilgi yazısı hiç bir şey yok.

Balcazar oo kötü olmuş ispat vs neymiş sorgulayın benim kurumlara olan güvenim artık hiç yok....ve bu yapılanı dünya duyacak.

Kuru

Her hangi bir ispat yok gibi, sadece yeni rapor almalıyız galiba, bakacağız.

Üst Alt