Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yaşadığım duygular psikiyatri tedavimin iyiye gittiğine mi işarettir?

dgcnn

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
147
Değerli abilerim ve ablalarım. Forumda sizlerle yaşadıklarımı ve dertlerimi çoğu kez paylaştım. Genelde kötü olaylar oldu ama bu sefer de bu tuhaf hislerimi paylaşmak hissettim. Bu aralar depresif veya mani döneme girince sanki duygularım çok baskılanmış yani aslında var ama üzeri örtülü gibi hissediyorum. İlk defa bu duyguları yasıyorum. Bu tedavinin işe yaradığı anlamına mı geliyor?

Duyarsızlaşma gibi bir şey mi yaşıyorsun ?

@Descartes, bilmiyorum abim. Yani tüm duygularım ve düşüncelerim bastırılmış hissediyorum. Ne hissetsem hep donuk gibiyim. Bir ot gibi sadece nefes alıp veriyorum

Duygusal küntlük ya da apati olabilir. Bi' inceleyin google'dan.
Ilaclarin yan etkisi gibi duruyor. Rahatsiz misiniz bu durumdan?

@Mara, yani insanlarla konuşurken ne söyleyeceğimi bilmemek ve bahsettiğim o bastırılmış hissin rahatsız etmesi beni çok huzursuz ediyor. Yani duygusal olarak tepki veremiyorum sanırım ilk defa yaşadığım için böyle ama dediğiniz gibi çok rahatsız ediyor.

@emre3, bırakmam kardeşim merak etme sağol desteğin için

Anca künt yapsın ilaçlar 🤪
Dopamin yaktın bizi dopamin 🤪

@Pickle, sizde de zevk almama gibi sıkıntı var mı ben yıllardır bu durumdayım

@dgcnn, ben turşu kavanozumun içindeyim, tavşanlara bulaşmıyorum.
Kavanozdan çıkarsam bu dünyadan ayrılıyorum. En iyisi balığımın yanında durmak.

Kısacası kavanozdayken hayat zevkli

@dgcnn, son dönemde (istemeden) yaptığın vukuatlar nedeniyle , aileni sıkıntıya soktuğun için kendi kabuğuna çekilmiş olabilirsin. Suçluluk duygusu yaşıyor musun ? Biraz kendi halinde takıl bakalım. Zamanla durumu toparlarsın. Geçmiş olsun

Doğru abi başarısızlığın verdiği yoğun hüzün de var. Yaşattıklarımdan dolayı yoğun bunalımdaydım o yüzden dozları arttırdılar. Zamanında çok yurt dışına gitmek istiyordum. Orada yaşamayı falan sürekli o çocukluk hayalimin olmaması ve yoğun hayal kırıklığı özellikle rahatsız ediyor. Sağol abim güzel dileklerin için.

İnsanların düşüncelerini önemsemek size zarar veriyor olabilir mi? Hem onlarla olan diyaloglarınızda hem de söz ettiğiniz başarısızlık gibi durumlardan ötürü onların düşüncelerini kafaya takıyor olabilir misiniz?

İnsanları mutlu/memnun etmeye çalışıyor musunuz?

Belki yurt dışında yaşamıyorsunuz ama Türkiye'de kalarak da yaşam standartlarınızı yükseltmeyi deneyebilirsiniz. Şahsen merak ettim, psikoterapi alıyor musunuz?

Üst Alt