Boyun Mr Sonucu:
Servikal lordoz düzleşmiştir. C4-C5 intervertebral diskinde posteriora minimal bulging izlenmiştir.
Bel Mr Sonucu:
Lomber aksta minimal skolyotik değişiklik göstermiştir.Lomber aksta düzlenme izlenmiştir.
L2 ve L3vvertebra alt end platolarında Schmorl nodülleri izlenmiştir.
L2-L3 ve L4-L5 intervertebral diskinde posteriora minimal bulging izlenmiştir.
L5-S1 intervertebral diskinde santral posteriora minimal protüzyon izlenmiştir.
Torokal Mr Sonucu:
Torokal kifoz artmıştır.
Th7-Th8 vertebra seviyesinde santral kanal minimal belirginleşmiştir.
Th11-Th12 intervertebral diskinde diffüz bulging mevcuttur.
Tüm torokal vertebral düzeyinde spinal kord santralinde yer yer segmental olarak izlenen tüm sekanslarda BOS sinyalinde ince syrinks kavitesi.
Sağ ve Sol diz Mr sonuçları:
Diz eklemini oluşturan kemik yapılarda kartilajda diffüz incelme izlenmiştir.(Doktor her iki diz kapağımda kireçleme olduğunu söyledi)
Derin infrapatellar bursada minimal mayi izlenmiştir.
Ayrıca fizik tedavi doktorunda 'FİBROMİYALJİ' tanısıda almıştım.
Özet olarak sürekli omurga ağrısı çekiyorum.Omuzlarım ve dizlerimde ağrı çıtırdama sesleri mevcut.Namaz kılmaya eğilemiyorum çoğu zaman dizimi büktüğüm an şiddetli ağrılar oluyor.Bu durum beni psikolijik açıdanda sıkıntıya soktu.
Yaş 26 askerlik tecilim kısa bir süre sonra bitecek.Askerde nasıl bir yol izlemeliyim? Sağlık sorunlarım dahada artış gösterir mi?Nasıl bir yol izlemeliyim ?
Servikal lordoz düzleşmiştir. C4-C5 intervertebral diskinde posteriora minimal bulging izlenmiştir.
Bel Mr Sonucu:
Lomber aksta minimal skolyotik değişiklik göstermiştir.Lomber aksta düzlenme izlenmiştir.
L2 ve L3vvertebra alt end platolarında Schmorl nodülleri izlenmiştir.
L2-L3 ve L4-L5 intervertebral diskinde posteriora minimal bulging izlenmiştir.
L5-S1 intervertebral diskinde santral posteriora minimal protüzyon izlenmiştir.
Torokal Mr Sonucu:
Torokal kifoz artmıştır.
Th7-Th8 vertebra seviyesinde santral kanal minimal belirginleşmiştir.
Th11-Th12 intervertebral diskinde diffüz bulging mevcuttur.
Tüm torokal vertebral düzeyinde spinal kord santralinde yer yer segmental olarak izlenen tüm sekanslarda BOS sinyalinde ince syrinks kavitesi.
Sağ ve Sol diz Mr sonuçları:
Diz eklemini oluşturan kemik yapılarda kartilajda diffüz incelme izlenmiştir.(Doktor her iki diz kapağımda kireçleme olduğunu söyledi)
Derin infrapatellar bursada minimal mayi izlenmiştir.
Ayrıca fizik tedavi doktorunda 'FİBROMİYALJİ' tanısıda almıştım.
Özet olarak sürekli omurga ağrısı çekiyorum.Omuzlarım ve dizlerimde ağrı çıtırdama sesleri mevcut.Namaz kılmaya eğilemiyorum çoğu zaman dizimi büktüğüm an şiddetli ağrılar oluyor.Bu durum beni psikolijik açıdanda sıkıntıya soktu.
Yaş 26 askerlik tecilim kısa bir süre sonra bitecek.Askerde nasıl bir yol izlemeliyim? Sağlık sorunlarım dahada artış gösterir mi?Nasıl bir yol izlemeliyim ?