Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yaşadığım şey şeker hastalığı mı depresyon mu?

Vtecll

Üye
Konular
26
Reaksiyonlar
1
Bazı sabahlar iğrenç uyanıyorum her zamanki gibi çok uyumuş oluyorum.Diyorum ki bugün berbat geçecek.Kendimi şartladığım için değil o gün tümden iç sıkıntısı,kafa karışıklığı ve açlığa tahammülsüzlük belirtileri gösteriyorum.Bir şeyler yediğimde rahatlıyorum.Kan değerlerimde açlık şekerim yüksek çıkmıştı depresyon vari belirtileri glikoz dalgalanmaları mı yapar yoksa psikiyatrik bir belirti midir?

Vtecll kardeşim kolayı var bi şeker testi yaptır aşırı asabiyet mutsuzluk ağızda kuruluk doyma hissi kaybın varsa geçmiş olsun şeker hastasısın veya adaysın tabiki kilona dikkat et günde bir saat egzersiz yap diyorlar ben beceremedim günde 5 sefer insilüne devam şimdi 2 hap tansiyon hapı ve sonuç depresyon haplarıyla bitiriyorum günü allah dermansız dert vermesin

Doktoru var hastanesi var hemşiresi var tahlili var liste uzuyor gidiyor. Ama sen gidememişsin olduğun yerde uygun adım marş yapıyorsun :S

Önümüzdeki salı günü bir dahiliyeye görüneceğim.Bir ara susuz dışarı çıkamıyordum suyum olmadığında yanımda panikliyordum ve bayılacak gibi oluyordum.Kaslarımda ağrı var ve bir şey taşırken ellerim uyuşuyor.İç sıkıntısı geldiğinde iyi etmiyorum ama dondurma tarzı şeyler yiyor ya da gazlı ve şekerli içecekler içiyordum hemen ardından rahatlıyordum.Ben psikozun da şekerden kaynaklı olduğunu düşünüyorum eğer rahatsızlığım diyabetse engelli raporuma itiraz edip yeniden kurula gireceğim ve engele sebeb olan hastalığımı diyabet olarak değiştireceğim.Şuan yalnızca uyku ilacı ve anti depresan kullanıyorum psikoza dair hiçbir belirti yok uzun zamandır.

Üst Alt