Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yasal olarak 2 ayrı işte çalışmam mümkün mü?

emirkaboglu

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
merhaba değerli forum üyeleri. ben 41 engelliyim işkura kaydoldum. özel bir şirkette grafik tasarımcısı olarak sigortalı şekilde çalışıyorum.

Aynı zamanda gıda mühendisiyim. Grafik işlerim max 2-3 saat sürüyor. Bu durumda gıda mühendisi olarak çalışabilir miyim yani sigorta yapmaları zorunlu bu sekılde 2 ayrı işte çalışabilir miyim?

emirkaboglu

Hem evet hem hayır aslında. 8 saat çalışan birinin yapabileceği fazla mesai saati bellidir ve dinlenmesi de gerekir. Ancak pratikte bu pek dikkate alınmaz. Nice insan 2 farklı iş yerinden sigortalı olarak çalışabilmektedir. Sorun olacağını düşünmüyorum

Anladım hocam tesekkur ederım İşkurla goruseceğim bakalım

aaslında değil ama bu tarz şeyler muhtemelen sadece türkiye ve türkiye gibi ülkelerde uygulanıyordur. küçük bir cezası var 164 tl mi ne, onu da kimseye kesmiyolar genelde her memur aynı zamanda serbest çalışan veya ek gelir sağlamaya çalışıyor :)

Üst Alt