Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yasal olmayan şekilde alınan engelli maaşı için ne yapılabilir?

Mehves

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba,

Kendilerine ait evlerı(tapuyu baskası uzerıne yapmışlar),baba özel sektörde vergısız iş yaptığı için asgari Ücret maaş aldığıni göstererek 5 Kişilik aile oldukları için engelli maaşı alan bır aıle var. Bu arada aıle 2. Evlerini alma çabası içindeler bu konuda yapılacak bir şey yok mudur????

Ya ASPB müdürlüğüne ihbar edeceksiniz yada ALLAHA havale edeceksiniz ama haksız yere alanlar yüzünden ihtiyaç sahipleride zorda kalıyor

Bu konu hakkında bende cok sinirliyim bende böyle haksız yere 2022 maası alan 6 kişi tanıyorum bunlardan birtanesi
4. leventte annesinin ustune 5 katla dairesi var annesi baskasıyla evlenmiş kız eski babasının soy ismini tasıyor
anneside yeni evlendigi adamın soy ismini almıs
ama hıkamet ettıkleri adres aynı kendi aprtmanları kız 4 senedir 2022 maası alıyor
bu zenginler nasıl oluyoda 2022 maası alıyor anlamıyorum
bunları telefon acarak tam olarak nereye şikayet edebiliriz???
ve şikayet edersek başımız belaya girermi ???
lutfen bilgi verin tesekkurler...

yıne buredada kendi soruma kendim cevap vereyim :=))
bugun aile ve sosyal politikalr bakanlıgını aradım sordum
bu konuyla ilgili şikayetler şu sekilde yapılıyormuş
kişi hangi kaymakamlıga baglıysa o kaymakamlıkta bulunan
sosyal yardımlaşma vakfına şikayet ediliyormuş
telefonla yada dielkceyle şikayet edilebiliyormuş...

Son düzenleme:
edin ama gerçekten çok zenginse edin almasınlar. ama unutman araba sı olmakla eviolmakla insan zengin olmaz bazen siz çok abartıyonuz. engelli için araba ihtiyaç. basını sokacak evide olsun. sürünsünmü sokaktamı olsun illa almak için. dikkat edin 3 4 dairesi varsa şikayet et

şuanki sartlarda bir insan kira vermiyorsa ve oturdugu ev kendisine aitse
o kişi devletten yoksuluk maası almayı hak etmiyo
evi olan bir kişi illaki bir sekilde ekmegini kazanır azda olsa her turlu gecinir
ama evi olmayan bir kişi azda olsa ekmegini kazansa kirayı vereemez cunku bugunki durumda
kopek baglasan durmuycak bir ahır gibi bir barakayı en dusuk 400TL kiraya veriyolar oda bulabilirsen 400TL ye
bu barakanın elektırı suyu hesaplarsan aylık EN DUSUK 700TL eder
yani kendi evin varsa öpupte basına koyucaksın
yok yere bukadar cok maas olan kişi olmasa bu maası gercekten hak eden kişiler biraz daha cok maas alırlar
ama okadar cok haksız yere maas alan varki bunlar yuzunden maaslar mecburen bu sekilde az veriliyor
bilmem anlata bildimmi,
HAKSIZ YERE ENGELLİ MAAŞI ALANLARI BAGLI BULUNDUKLARI
KAYMAKAMLIKTAKİ SOSYAL YARDIM VAKFINA MUTLAKA ŞİKAYET EDIN ARKADAŞLAR
TELEFONLA VEYA DİLEKCE YAZIP SİKAYET EDEBİLİYORSUNUZ

Üst Alt