Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Askerlik ve özürlü raporum

safranboluyavuz

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
ankilozan pondalit hastasıyım yüzde 28 de özrüm var gümüşsuyuna muayene için gittim gatada ki doktor hiç ilgilenmeden bir rontgen ve tahlile bakıp beni komanda olamaz yazıp askere gönderdi şaşırdım askere gidip gitmemek sorun değil belki askerlik benim için faydalıda olur ama sürekli tutukluk ve kronik ağrı yaşayan birine böyle bir tutum doğrumu beni göğüse sevk etmesi gerekirken çünkü yüzde 20 özrüm ordan beni ilgilendirmez dedi tabi üzülüyorsunuz bunu size söyleyen bir fizik tedavi doktoru hemde asker sizi en çok anlaması gereken insan acaba babam başbakan olsa yada zengin bir ailenin çocuğu böylemi olurdu neyse umarım askerde sorun yaşamam herşey iyi olur sevgiler

yüzde 28 az değil arkadaşım askerliğininde iyi geçecegini sanmıyorum benimde derecem yüzde 60 bende güneydoguda yaptım yaptım ama iyi geçmedi allah ıma şükürler olsunki 18 ay yaptım geldim ama iyi geçmedi engelli ol olma o kamuflaj askeri elbiseyi giyene allah zaten yardım ediyor buna inan ama rahatsızlığını mutlaka dile getir ve gerekeni yap bu senin hain oldugun anlamına gelmez birde gittiğin askeri hastahaneler büyük hastahaneler olmasına dikkat et neden diyecek olursan rütbesi düşük olan doktorlar kolay kolay istirahat ve hava değişimi vermiyorlar yani ilgilenilmiyor senle,

gerçi birazda şans meselesi,

benim askeriyedeki hocamdan allah razı olsun tabib kıdemli yarbay dı yanlış hatırlamıyorsam melek gibi insandı öyle insanların yüzünden birşeyler yürüyor zaten allah yardımcın olsun olacakta buna inan kesinlikle inan.

soldier arkadaşım alemsin walla seninkide farklı bir bakış açısı gitmemek değil yavuzunkisi eksik kalmak çok kötü br durum dedimya ben acemi birliğinde komando eğitimi aldım tam bir ay kişm ne görüyorsa bende aynısını yaptım refize olana kadar allah yardım ediyor .
ayrıca ss kanunu demişsin katılmıyorum :)

Üst Alt