Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Doktor Hatası sonucu hayatı değişen arkadaşlar yaşadıklarınızı paylaşır mısınız?

E®KAN

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Doktor Hatası ...
Bu sözleri çok çok duyar olduk, içimizdeki çoğu arkadaş da bu insanların hataları sonucu sakat kalmışlar. Bu konu üzerine biraz konuşmak istiyorum.

Doktorların hata yapmaya hakları var mı?
Mesleklerinin gereği çok çok dikkatli olması gereken bu insanların yaptıkları hatalar çoğu insanın kaderini değiştirebiliyor. Mesela ben...
Ameliyat etmemesi gerekirken neden ameliyat etmiş acaba... Akla ilk gelen şey para için olduğudur. Bence de öyle çünkü birkaç kişinin daha sakat kalmasına neden olan bu doktor bu kişilerden birisinin kardeşi tarafından vurularak öldürüldüğünü öğrendim geçen aylarda.
Zaten benim durumumun da doktor hatası sonucu olduğunu başka bir doktora gittiğimde öğrendim, belki yaşasaydı o adamı ben öldürürdüm...

Bence yapılacak en önemli şey doktorumuzun yaptığı tedavi yada yöntemleri başka bir doktorla tartışmak ve bilgi almak.

Bu konuda başka ne yapılabilir?
Aynı konuyla ilgili konuşmak isteyen arkadaşlar yazarlarsa sevinirim. ...

ben varım. 2 sene önce basit bir kırık ameliyatı için bacağıma platin takılacaktı. ameliyatı ibni sina nın prof. dr. u yaptı.ismini merak ederseniz yazabilirim.ilk ameliyatımı hatalı yapmış hemen 2. ameliyata aldı 1 hafta sonra.ameliyat yaram kaynamıştı bile.2. ameliyattan sonra yara kapanmadı kemik enfeksiyon kaptı.ve sonunda sol diz altım kesildi.şu anda protez kullanıyorum.o doktoru mahkemeye vermeyi çok düşündüm ama o kadar çok yıprandımki ben ve ailem 2 sene uğraştık bacağı kurtarmak için kurtarılamadı.bir de mahkemelerde uğraşıp sinirimi hepten harap etmek istemedim. neler yaşadım neler. anlatsam buraya sığmaz.aslında bu yaptığı o doktorun yanına da kalmamalı bunu da biliyorum....

hmm üzüldüm her ikinizede geçmiş olsun..!!!

hastalığıma yanlış teşhis koydular ve yanlış bir tedavi uyguladılar belki erken doğru bir teşhis koysalardı hastalığım iyileşebilirdi... ama bilmiyorum kaderimiz buymuş...

Bir insanın diğer insana yaptığı en büyük kötülük. Benim de doktor hatası. Daha bir yaşında, yeni yeni yürümeye başlayan bir çocukken doktorun yapmış olduğu iğne yüzünden felç oldum ama ne yapalım belki de kader, belki de böyle olması gerekiyordu ve o bir vesileydi.

benimde oğlum dr.hatası yüzünden hem zihinsel hemde bedenen geç gelişiyo guatr tedavisi gördüğüm sırada hamile kalmışım
1,5 aylık hamileyken gittim dedim ben hamileyim tedavi görüyorum bişey olurmu, doktor bana olmaz diyelim olmasın hapı hemen kes dedi,15 yıl sonra öğrendimki hapı kestiğim için olmuş hamilere verilen troid hormonlarını dengeleyen bi hapmış asıl branşı olan dr,kesmeseydin bişey olmazdı dedi, hayatımızı karartan doktorun branşı deilmiş kader bu kadar kolay değişmemeli
şu an oğlum 17 yaşında ve 7 - 8 yaşında görünüyo

Üst Alt