Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] En sevdiyim iki şey

hdaglar

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
evet en çok sevdiyim at ve otomabil beni bu hale getirdiler at severdim iyi at koştururdum guzel atım vardı daha sonra otomabil aldım çok rahat bir surucuyudum suratlide deyil ama bir hasta akraba ziyaretine giderken aniden başı boş bir atın arabamın önune çıkıp çarpmam beni bu duruma getidi ister istemez hep aklıma takılıyor niye benim çok sevdiyim ikisi bana bunu yaptılar ALLAH cümlemize sabır versin saygılar

Amin cümlemize.Öncelikle geçmiş olsun.Herşeye rağmen hayatdayız bugünümüze şükür,benimde en çok sevdiğim araba banada yaptı bi keleklik yetmedi sevdiklerimide alıp götürüyor.(HERŞEY BAHANEDİR)en sevdiklerim neden bana böyle yaptı diyede sormayınız göreceğimiz varmıştı gördük,Sizden ricam kafanıza başka güzel düşünceleri takınız sevdiklerinizin yaptığı yanlışı düşünmeyiniz bundan sonra başka güzel şeyleri sevmeyi düşününüz.İlk zamanlar bende sizin gibiydim hatda kendimi bilmeden isyan bile etdiğim olmuştu ama bi uyandım kendime geldim dedim ne diyon ALİ sen :)Herşeye rağmen o bana nekadar keleklik yapsada ondan vaz geçemem araba bende bir tutkudur.Ne oldu sadece hızımı azaltdım ama sürmeye halen devam ediyorum,şimdilik baba arabası ile yetiniyoruz inş olurda bi işim olursa kendime ait bi otomatik (golf )arabada halen gözüm vardır.Araba deyince kendimi tutamıyorum bu gidişle ben uslanmayacam uslanmamda :)

Çok geçmiş olsun......Allah beterinden korusunn...

Ne yazık ki hayatı sorgulayamıyor insan....

İnsan yaşayacağını yaşıyor illaki....

Kaderden kaçamıyorsunuz yani...

O tarihte olmasa ,başka bir tarihte ama........İllllaaaa...............

Herşeyin başı Sağlık.....O oldukça.........Umudu yitirmeden direnmek gerekiyor...

Umarım hayat Size ve Hepimize bundan sonra Mutluluk ve Güzellik getirir..............

Belkide çok sevdiğin iki şey seni çok daha beter bir durumdanda kurtarmış
olabilirler.
Bence bu böyle olmuştur.

selam arkadaşlar,desteginiz için teşekürler.insan bazen duygularını ne çevresindekilere nede ailesiyle paylaşabiliyor.böyle zamanlarda onu en iyi anlayanları onunla aynı kaderi paylaşanlardır.saygılarımla

Üst Alt