Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Engelli olmak dikenli bir güldür...

Kurabiye_Canavari

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
HERKES ŞİMDİ DİYCEK NERDEN ÇIKTI BÖYLE Bİ BAŞLIK DİYE... AMA İNANIN HAYATIN GERÇEĞİ BU... İNSAN SEVER,ÜZÜLÜR GÜLER AMA İNSANI İNSAN YAPAN ASIL DAVRANIŞLAR BUNLAR DEĞİLDİR, BUNLAR PARÇLARDAN BİR PARCADIR AMA AYNI YAPBOZ GİBİ Bİ ALANIVARDIR İNSANIN O ALANA İSTEDĞİNİ KADAR ŞEYİ SOKAR ÇIKARIR BAZEN UYAR BAZEN UYMAZ YANLIŞ YERLERE YERLEŞTİRİR BAZEN PARCALARI ;AMA ŞU HİÇ AKLINA GELMEZ BELKİDE BUNLAR BANA YARARLIMI DEĞİLMİ... BUNUN BİLİNCİNE VARIRSAK O GÜLLERİN DİKENİ BELKİDE BATMAZ TERSİNE TUTTUGUNUZ ZAMAN OKŞADIĞINIZI HİSSEDERSİNİZ.

hayatta herşeyin bir nedeni vardır diye düşünüyorum. yaşamda karşılaşılan olayların artıları ve eksileri vardır.
bana göre dünya bir sahne, bizleri oyuncular olarak düşünürsek bizim rolümüzde engelli insanları oynamak oluyor.
engelli olsak bile hayatı daha yaşanır kılabilmek, hayattan zevk alabilmek ve engelimizle beraber hayatta var olabilmek için savaşıyoruz.
engelli olmanın dez avantajlarını, avantaja dönüştürmek bizim hayat felsefemiz olmalı diye düşünüyorum
siz nedersiniz?

bu memlekette engelli olmak çok zor arkadaşlar

HAYAT BIR TIYATRO SAHNESIDIR HERKESE BIR GOREV TAKSIM EDILMIS BU EVRENDE....

.....

"Hayat oyunu iyi bir ele sahip olmak değil; kötü bir eli iyi oynamaktır."

"Oyun bitti mi, şahda - piyonda aynı kutuya girer."

Üst Alt