Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Eski Bayram Anıları...

Konular
26
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar bu başlığa daha önce yaşadığımız bayram anılarımızı yazalım....

Eskiden yani daha küçükken bayram arefeleri çok heyacan verici olurdu... Bayram için aldığımız kıyafetler ayakkabılar vs... büyük bir heyecanla beklerdik sabahın olmasını hatta uyumazdık, uyuyamazdık heyecandan yeri geldi bayram kıyafetlerimizle birlikte uyuduğumuz olurdu... Ve beklenen gün gelirdi... Sabah erkenden kalkar önce ailemizin bayramını kutlardık... Sonra alırdık elimize bir poşet çıkardık şeker toplamaya, bayram harçlığı toplamaya koşa koşa belkide :(... Tüm akrabalarımızı, yakınlarınımızı, tanıkları ziyarete giderdik büyük bir sevinçle, coşkuyla... Sonrasın da toplanırdık arkadaşlarla, topladığımız harçlıkları, şekerleri sayardık kim daha çok toplamış diye, :) sonrada gider topladığımız tüm harçlıklarımı eğlence yerlerinde luna parklarda vs.. gibi yerlerde tükenene dek harcardık bayram harçlıklarımızı, en sonda dönerdik evimize bitkin ve argın bir şekilde uyurduk taki bir sonraki güne kadar saatlerce.. :)
Bizim burda bayramlar böyle geçerdi....

Hani derler ya büyüklerimiz... "Ahh ahh nerde o eski bayramlar"
Evet gerçekten nerde ooo eski bayramlarımız? :(

Bizmi büyüdük yoksa bu bayramlar o eski bayramlarmı değil?

İyi Bayramlar...
Sevgiler...

Ben o kadar olumsuz olmak istemiyorum nerde o eski bayramlar bitti gibi bir düşünce yok bana göre sadece kaybolan ve büyüyen bizim yaşımız. Yaş büyüdükçe bayramdaki heyecanda bir o kadar azalır.Yerini dostlarımızla akrabalarımızla görüştüğümüz muhabbet içerisindeki hoş bir ortam ve günler olarak bırakır. Bugun halen daha ellerinde torbayla çocuklar kapı kapı şeker topluyosa insanlar sokakta güzel kıyafetlerle kutlamalara gidiyosaki gidiyo eski bayram diye bir kavram yok bayram bayramdır biz düşüncelerimizi irdelemeliyiz ve olumlu yönünden bakmalıyız. Ah nerde o eski bayramlar dersek işte o zaman biter bayramlar.

Yarın birgün çocuklarımız olup büyüdüklerinde aynı sözü onlarda söyleyecek.."Nerde o eski Bayramlar" diye. :) .Arkadaşlar yaş ilerliyo tadını çıkartalım :lol: :lol: .Yiyebildiğim kadar tatlı yiyip cırcır olmayı düşünüyorum :lol: :lol: .

hehe ben küçükken bayramda hep harçlık topluyordum hatta bayram biterdi biz yine kapı kapı dolaşıyoduk geçmiş bayramınız mubarek olsun diye :D...:D tabii bizi boş göndermiiyolardı ewlerindeki şekerlerin bitiği için bize para veriyolardı :D :D :D :D

Bizlerde büyüdük ama,
malesef teknolojıde bizden hızlı büyüdü.

Üst Alt