Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] İşitme engelli bir kızım var, tecrübelerinize ihtiyacım var..?

tturker18

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İŞİTME ENGELLİ BİR KIZIM VAR PAYLAŞIMLARINIZA İHTİYACIM VAR.

Teşekkr ederim haksız sayılmazsınız aslında. Zaten amacımda kızım gibi işitme engelli bir evladı olan ailelere ya da kendi işitme engelli bir kişiye ulaşmaktı.

Her iki kulaktan -5 yaşımdan beri- işitme engelliyim. Elbette elimden geldiğince yardımcı olurum.

aramıza hosgldınız tturker18
sıze bebegınız ıcın uzulmeyın dıyemem ama lutfen panık yapmadan cocugunuzla arastırarak ılgılenerek butun sevgınızı vererek ılgılenın teknolojı cagı bızler ıcın duymasakta hayat eskısınden daha kolay bence ıyı bır egıtımle sevgıyle cocugunuz ınanın cok ıyı bır yerlere gelır sız ebeveynler yeterkı sabır ozverı sevgı gosterın cocugunuza

Sorularınızı sorun paylaşalım sadece sevin engelsizmiş gibi davranın önce kendi kafanızdaki engelli bölümünü sorgulayın orası tamamlandımı şahane bir anne baba olunur ve onlarında çocukları hep kompleksiz ruhu sağlıklı büyürler...

teşekkür ederim

Hepinize teşekkür ederim. Biyonik kulak takılacak. Araştırmalarıma katkıda bulunabilir misiniz. Kızım 7 aylık şu an kulak arkası "Phonak" marka cihaz kullanıyor. Merak ettiğim kızım ameliyat olana kadar eğitim almasının ciddi bir faydası var mı yoksa biz kendimiz de başarabilir miyiz? en azından kızımn eğitimi için yapacağım harcamalarımı daha sonra kullanırım. Ama şu anda da gerçekten faydası olacaksa hiç düşünmeden elimden geldiği kadar çok eğitim aldırabilirim. Eğer böyle düşünüyorsanız Büyükçekmece'ye yakın ve gerçekten nitelikli bir eğitim merkezi ya da özel öğretmen konusunda yardımcı olabilir misiniz? Ben iyi olduğunu düşündüğüm bir yer buldum ancak bize çok çko uzak. Mecidiyeköy'de "Belgin Birer Özel Eğitim Merkezi" Cevaplarınız için ve ayırdığınız vakit için şimdiden teşekkür ederim. Hayatım birden bire çok değişti. Anne baba için çok zormuş. İnşallah kızımı kendi ayakları üzerinde durabilecek şekilde bir meslek sahibi yapabilirim.

Üst Alt