Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Kirlenmedik ne kaldı bu koskoca dünyada!?

KUZEY

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
KIRLENMEDIK NE KALDI BU BU KOSKOCA DUNYADA... BIZ BUYUDUK
VE KIRLENDI DUNYA... BEN HERZAMAN POSITIF OLMAYA UGRASTIKCA
YANILDIM INATLA BENI KENDI KARA DELIKLERINE CEKTILER BEN HAYIR DEDIKCE MUTLAKA IYI SEYLERDE VARDIR IYI SEYLERDE OLUYORDUR DUNYADA DEDIKCE KIRLENMISLIGIN TAA ORTASINA CEKMEK ISTEDILER...
SON BIR YILDA DORT KERE KANDIRILDIM ... BIRINCI VAKA HASTANEDE YATIYORUM BIR BAYAN GOREVLI VARDI HASTANEDE CALISAN NEYSE BU BAYANLA GORUSMEYE BASLADIM ... IYI NIYETIMLE ILGIM OLDU BU BAYANA ILTIFATLAR YAPTIM YANINA GITTIM SEVMEYE BASLADIGIMI SOYLEDIM... ILK MESAJI GONDERDIGIMDE SIZDEN OZUR DILEYEREK FILAN DIYE HOSLANDIGIMI SOYLEDIM O DA CEVAP YAZDI OZUR DILEYECEK BIRSEY YOK FILAN DERKEN TAM UC AY BOYUNCA ... BIRGUN DEMEZMI BENIM ARKADASIM VAR :evil: IYIDE UC AY SONRAMI DENIR BU...

IKINCI OLARAK BASIMDAN GECEN BIR OLAY BENI COK SEVDIGINI SOYLEYEN BIR BAYAN ARKADAS BENI OYALADIKDAN SONRA BIRGUN DUYDUM BASKA BIRIYLE KACMIS :evil:

UCUNCU OLAY BIR BAYAN ARKADAS ZAMANA BIRAKALIM DEDI IYI DEDIM... DERKEN IKI AY BOYUNCA ZAMANA BIRAKTIM... BIRGUN BULUSACAKTIK :)) BEN BEKLEDIM BEKLEDIM BEKLEDIM NE GELEN VAR NE GIDEN HABERDE VERMIYOR ISIM VAR VS DIYE NEYSE...BIR DUYDUM SEHIR DISINA CIKMIS IKI GUN GECTI ARADAN BAKTIM SES YOK ARADIM ARDINDAN KEM KUM DIYOR... ACIK VE NET OLARAK SENLE BEN OLURMU DIYE SORDUM HAYIR DEDI :)) BIR DUYDUM BENI YEDEK OLARAK BEKLETMIS HANIMEFENDI SONRA TERCIH YAPMIS :evil:

SON OLAY TAM BIR REZALET SENIN ICIN DAGLARI ASARIM YOLLARI ASARIM ...HERSEYE KATLANIRIM SENSIN BENIM HERSEYIM FILAN DIYEN BIRI KALKMIS ISTE SENLE BEN OLMAZ DOST OLALIM ... ARTIK CINLERIM TEPEME GELIYOR BU DOST POST LAFINI DUYDUKCA YANI...

NOT: BU DORT KISIDEN BIRI EKRANDA BASLAYAN BIRSEYDIR DIGERLERI REEL HAYAT ICERISINDE...

YANLIS ANLASILMAYA IZIN VERMEMEK ADINA HEP BEN HAKLIYIM DEMIYORUM HER INSANIN EKSIKLERI YADA ARTILARI VARDI...

seni kimse istememiski , sen ucmussun belki..olsun yasanan heyacan guzel anlatdigin kadariyla..seni istemeyeni sende isteme...denemeye devam ama artik uzmansin....ac gozunu acarlar gozunu..slm.

sanaldacosan arkadas ben bunlari geyik olsun diye yazmadim...yasanan genel bir kirlenme var olum acilari bile iki gun yasanir oldu bu dunyada...insanlar yozlasti yani kirlendi askta sevdada hesap kitap olmaz insanlari artik hesap yonetiyor...

:lol: shatz ayni anda dort kizlami konustum yaziyor orada iyi bak bir yildan fazla bir sure iyi bak :wink: gecen yil dan itibaren ama bunlarin onemi yok...ve eklemeden yapamayacagim genel olarak askin kirlendigi soyluyorum...leyla ile mecnun cok yasandi ulkemizde...ama simdi o da kirlendi...

BIR NOKTA DAHA VAR ARKADASLAR BEYINDE OLUSTURULAN ENGELLER
... BAZEN DILE GETIRILMIYOR BAZI GERCEKLER SIMDI KARSI CINS ERKEK VEYA KADIN OLSUN FARK ETMEZ... ENGELLI DEGILSE BIR KISI AILESINDEN CEKINE BILIR BIR ENGELLIYLE EVLI OLMANIN BAZI ZORLUKLARI VARDIR HEPIMIZ KABUL EDELIM YUKU KALDIRAMAYACAGINI DUSUNEBILIR ... BIR BAYAN GUCLU KUVETLI SAHIPLENECEK BIR ERKEK ISTER ... NE KADAR DESEDE HAYIR AILEMI KARSIMA ALIRIM SENINLE YASAMAYA HAZIRIM SENIN YUREGINI SEVIYORUM VS. OLAYIN OZU BUMU HAYIR ...KENDIMDEN YOLA CIKARAK SOYLUYORUM KARSI CINS KIM OLURSA OLSUN AYRILMA SEBEPLERINI NET OLARAK SOYLEYEMIYOR... BEN GENELDE ENGELLI ARKADASLARIM ILE SOHBET EDIYORUM BU KONU UZERINE ONLARA SUNULAN GEREKCELER YADA SUNULMAYAN GEREKCELER :) BELIRSIZ DENILEN SU BEN HERZAMAN YANINDAYIM BENI ARKADAS DOST OLARAK KABUL ET ... BENIM EDINDIGIM TERCUBE KARSI CINSIN NE KADAR EMIN OLDUGU BIRANLIK DUYGUSAL CEVAPLAR VERIP VERMEDIGIDIR ILK ANDA VERILEN CEVAPLAR YANILTICI OLABILIR...

Kirlenen dünya için örnek olsun diye dört tane başından geçen olayı anlatmışsın, bunların dördüde aşk meşk işi.
Kardeş aşkı kim kaybetmişki sen bulasın, ben bulayım. O kadar kolaymı aşk? Hem Bay/bayan,- engelli/engelsiz farketmez senin yazdığın bu sorunları yaşamayan kimse varmıdır acaba? Varsa da sayısı kaçı bulur?
Sana bir övüt:
Sev seni seveni haliyle ihsan ise.
Sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan ise.

sende pek AYRAN GÖNÜLLÜYMÜŞÜN

TARLA BİLE SENEDEN SENEYE NADASA BIRAKILIR

SEN MAŞALLAH DUR DURAK DEMEDEN DALDAN DALA ZIPLAMIŞIN

SENİ DİNLEDİK
BU ANLATILAN DÖRT KİŞİNİN SAVUNMASI NASIL OLURDU

BIR INSAN DIGERINI YEDEKTE TUTUYOR BIRI BUNU BANA ACIKLASIN ...
IKI SIK VAR BIRINDE ASIK OLURSUN DIGERINDE MANTIK VARDIR ISIN ICINDE INSAN OLARAK HOSLANMISINDIR DEMISINDIR ILERISI ICIN NEDEN OLMASIN... BU BENIM YASADIKLARIM SEVGI KISMINA DAHA COK UYUYOR YANLIS ANLASILMA OLMASIN ONLARA ASIKTIM OLUYORDUM YOLLARINA FILAN ANLAMINDA ... BEN ILERISI ICIN BIR ILISKI ISTEDIM ... ONLAR NE DIYECEKLER DEMIS ARKADASIN BIRI... BIR INSANI UC AY BEKLETIYORSUN
NE ADINA BEKLEYELIM ZAMANLA OLABILIR BELKI BIRSEY DIYE... BIR IS OLMAYACAKSA OLMAZ AMA BU sekilde olmamaliI :))) AYRAN GONULLU LAFINI IADE EDIYORUM BENI TANIMIYORSUNUZ TANIMADIGINIZ BIR KISI HAKKINDA FIKIR YURUTMEK OLMAZ... EVET BUNA BENZER OLAY COK YASANIYOR ASKLAR SEVDALAR TELEVOLE USULU OLUYOR ARTIK VERILEN SOZLER YERINE GETIRILMIYOR VS SADECE KISI OLARAK KUZEY ICIN GECERLI DEGIL BUNLAR BASIMIZDAN GECEN OLAYLAR HEPIMIZIN BASINADA GELEBILIR...

sen derenin yolunu bulmaya calisyon...ama buldugunu saniyoon..suyununuda goze al..seni alip gitmesin.....

se nin icin ask ne ,nasil bi sey anlat be ..icindeki aski sende ateslimisin..?yakarmisin..?mum mu sun?romantikmi? kirmizi sarap vs..? yoksa kuzzeymi..buz.... ama eriten no frozllar vardir go on searce... kuzeyyy batida kizlarla bulusalim.....

hani portakali aliriz sikariz vitamini suyundadir eskiden siyah beyaz olan
yillarda insan vitaminiyle birlikte vardi..simdilerde insanin tortusu var...
yureklerimiz kirlenmis dahasi curumeye baslamis...

yaralim evet konusmadan tanimadan dogru insani bulmak kolay olmuyor :lol:

en buyuk birikim tortulardadir ,ama sen suyunu icmisin agzini silmisin..sindide mendil istiyonn..

:lol: sanalda cosan yine cosmusun :wink: einstain ne diyor insan onyargisini parcalamak atomu parcalamtan daha zordur :lol:

ÖMER HAYYAM ...NE GÜZEL ""DÖRTLEMİŞ""...
""GEÇMİŞ GÜNLERİ BOŞUNA YAD ETME !
BİR GELMEMİŞ GELECEK İÇİN DE FERYAT ETME !
GELECEK,GEÇMİŞ,MASLMIŞ BUNLAR HEP!!!
GÜL,EĞLEN,"YAŞAMANA BAK" HAYATI BERBAT ETME !!!??
bu copy pasty dir...... optum kuzey,...

Üst Alt