Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Nasıl hastalandım

sevgidamlası

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
güzel süren bir yaşantım vardı yaşımın 24 de ilerleyen zamanlarında yavaş yavaş yorulmaya başlıyodum ve biraz ağrılarım vardı normal sanmıştım doktor doktor gezerken kashastası olduğumu öğrendim ve bu beni çok yıkmıştıve ilerleyen yaşıma doğru dahada güçsüz kaldım piskolajim bozuldu bu seferde şu an piskolojik tedavi görüyom hastalığım geç başladığı için kabullenememiştim çünki ama şuan artık anladımki bu hastalık benle yaşıyacak ama yinede umudum var çünki amerika araştırmasında başarılı galiba işte hayatım çok canlıyken birden hasta olunca şok oldum işte benim hayatım bu

güzel yaşantılarım

benistanbul çamlıcada büyüdüm çok güzel bir çocukluk yaşadım gezdim eğlendim çok haraketli bir gençliğim geçti keşke herşey başa dönse neler vermezdim o günlere dönmeyi inan çok istiyorum gezdiğimiz yerlere ben hep gidiyorum seninle olmak için bilsen neler vermezdim eveeeetsonrası hastalık

Ben de 8 yıl önce felç oldum... Böyle şeyler de oluyormuş deyip, elindekileri maksimum kullanarak yaşama devam etmek gerek.

Öncelikle geçmiş olsun. Derdi veren rabbim dermanını da verir size sağlığınızı da verir inşallah. Şunu çok iyi bilmeliyiz ki insanoğlunu hastalık değil onun bozulan morali perişan ediyor. Bunun içindir ki her ne olursa olsun moralimizi asla bozmamalıyız. Çünkü biz dertlerimizi kederlerimizi hatta hastalıklarımızı iyi moralle yenebiliriz. Sizde bir an önce moralinizi güçlendirin ki hastalığınızı yenmeniz kolaylaşsın. Tekrar GEÇMİŞ OLSUN.......

akraba evliliği yüzünden :roll: ben bu duruma düştüm falıyım geçen sene koştugum yollarda şimdi tek başıma yürüyemiom nası bi illet bu yaa :twisted: allah herkese sabır şifa wersin sewgiyle kalın :wink:

Sevgili Sevgidamlası herşey bizler için Allahtan gelene amenna demekten başka çaremız yok. Onun için bize Rabbimiz tarafından sunulan yaşam sürecini en iyi yaşamanın gayretinde olmalıyız.
Dediğin gibi belli bir yaştan sonra bazı şeylerı kabullenmek çok zor yinede başka yaşama şansımız olmadığına göre yinede aklı selim düşünmek gerekir.
Bizlerden sana manevi destek ve dua gelir Allah yardımcın olsun İnşallah en asgarı bir şekilde atlatırsın [size=6]her şeye rağmen yaşamak güzel[/size]

bende 2001 yılında yani 20 yaşındayken hastalanmıştım..en güzel çağımda tabi kabullenmek zor oluyo..ansızın sessizce izinsiz giriyo ve yaşamının parçası haline geliyo istersen kabul etme :)hasta olmak değilde en güzel çağlarının avuçlarının içinden kayıp gitmesi bütün enerjini sadece hastane kapılarında harcamak gücüne gidiyodur..BEN DUA ETTİM HEP DUA ETTİLER BANA çok şükür her ne kadar zamanı geri getiremesemde bu güzel günlerin tadını çıkarmaya çalışıyorum..bütün insanlardan bişey öğretmişimdir herkezden bişeyler kalmıştır birde hastalığımdan öğrendim...vazifesini görsün ve gitsin hastalığın...ne kadar acı çekiyoda olsan sevgi damlat insanların yüreğine gülücüklerin eksik olmasın yüzünde..allah en kısa zamanda şifa versin..

Üst Alt