Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Neler sizi mutlu eder?

kadir1981

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
NELER SİZİ MUTLU EDER

BENİ KARŞILIKLI SEVEN SEVGİLİM MUTLU EDERDİ

Sevmek ve sevilmek çok güzel olurdu benim için. Çok mutlu olurdum.

Hangi birini sayayımkiiiii
öncelikle hayata mutlu olmak için bakarsanız sizi mutlu eden şeyleri görürsünüz keza mutsuz olmak için bahaneler arıyorsanız da tamamen karanlık olumsuz öğeleri görürsünüz ben ilk şıkta karar kıldım ve elimden geldiğincede bu şekilde bakmaya çalışıyorum bir kaç örnek vermek gerekirse ailemin iyi ,mutlu olması benide çok mutlu eder sevdiğim insanlarla güzel ortamları paylaşmak, sevdiğim bir sanatsal etkinliğe katılmak, yemek yapmak ve yemek :D (tabi bu biraz zorr) ama en çok beni ne mutlu eder başarılı olmak ve çevremdekilere bir engelli olarak yardımcı olabilmek diyebilirim

Kesinlikle; başarmak." En çok "başarılı olmak" mutlu eder.

ilk başta fatihe bende katılılıyorum.
yiğenimle sinemaya gimek.. :) :)

yaşlılara ,hastalara,yolda kalmışlara darda kalmışlara bu gibi durumdaki insanların yardımlarına cevap verebildiğim zaman mutlu oluyorum elimden geldiği kadarıyla yetersiz kaldığımda ise üzülüyorum başka bir şey beni mutlu etmiyor

MERHABA

BENİ NE MUTLU EDER... GALİBA BİR ÇİFT BENİ SEVEN GÖZ :wink:

işitme engelli küçücük çocuklarla onların kimseye aç(a)madıkları dünyalarında olmak beni müthiş mutlu ediyor...

BENİ EN ÇOK MUTLU EDEN ŞEY AZMİM
AZİMLİYİM VE MUTLUYUM

ÇALIŞMAK, SEVDİĞİM VE BENİ SEVEN AİLEM VE ARKADAŞLARIMLA BERABER OLMAK BENİ MUTLU EDİYOR.

Şu an Sevdiğim kişinin yanında olmak, ellerini tutabilmek, gözlerine bakabilmek, gelecek hayalleri kurmak.........

Onun hayali bile beni çok mutlu ediyor. İnşallah gerçekleşecek birgün

..

Maalesef artık hiç ama hiç bir şeyden mutlu olmuyorum..
Anlık mutluluklar bile yok ..
Yaşamıma anlam katamadım,rüzgarın önünde savrulan yaprak gibiyim..
Çok yaşamazsam ,mutlu olabilirim!

Birilerine yardımcı olmak ve onları mutlu etmek.

Gülmek için mesut olmayı beklemeyiniz. Yoksa gülümsemeye bile vakit bulamadan ölür gidersiniz Gülmek, Allah'ın insanlara verdiği hediyelerin en kıymetlisi, en latifidir. Her aptal, her zalim, insanları ağlatabilir, fakat onları güldürmek kolay değildir.

Sizleri seviyorum.

Ailemle olmak dünyanın en büyük mutluluğu benim için..........

Sevdiklerimin mutluluğu beni çok mutlu eder...

Nefes alabilmek ve keşkesiz geçen her an...
Ben hiç "keşke" demedim!

slm

bence mutlu olmak hayata kusmemek vede insanın onun varlıgını bildigi halde onun birgun karsısına cıkmasını beklemek ask

BENİ NE MUTLU EDER.....
DEĞER VERİRME,İÇTEN GELEN BİR SÖZ,SEVİLMEK SAYILMAK....LALE,LALE VE LALE!
KÜÇÜCÜK HERHANGİ BİR ŞEY BİLE BENİ MUTLU EDEBİLİR...SAYAMAM!İNSANIN RUH HALİNEDE BAĞLI......HE BİRDE SEVDİĞİM İNSANLARI MUTLU EDEBİLİYOMUYUM İŞTE BU BENİ ÇOK MUTLU EDER:):):)

Ailemle beraber olmak ve insanlarla seviyeli sohbet etmek beni gerçekten mutlu eder.Haaa birde uğraş verdiğim bir şeyin doğru düzgün çalışması...

önce saglık sonra güzel bir iş ve güzel bir eş

Evrendeki tüm nesne ve tüm kavramlar birbirlerine göre değer kazanırlar. Yani herbiri görecelidir. Örneğin Şu anda oturduğunuz yerde hareketimizin sıfır olduğunu düşünsekte aslında biz ses hızından çok daha hızlı dönen ve ayrıca güneşin etrafında çok yüksek hızda hareket eden bir gezegende(dünyada), yine bu gezegeninde içinde bulunduğu ve evrende nasıl bir hızla ilerdiği tahmin edilemeyen güneş sisteminde, ve bu güneş sisteminin içinde bulunduğu ve ışık hızına yakın bir şekilde genişleyen bir evrenin içinde bulunuyoruz. Hatta bu evrenin de yine sabit bir noktaya göre belli bir doğrultuda hızı varmı bilemiyoruz.
Demekki biz sabit bir noktaya göre mekanda ancak ışık hızıyla tarif edilebilecek bir hızda hareket ediyoruz. Yada tarif edilemeyen bir hızda.
Örneğin; Şu anda oturduğumuzu ve hareketsiz olduğumuzu sanmamıza rağmen mutlak mekanda 1 saniye içinde belkide 150.000 km yol aldık.
Peki bunu bize hissetirmeyen nedir? İşte görecelilik burda devreye giriyor. Evrende mekanımızda ki Hızımızda bir değişiklik (ivmelenme) olmadığı sürece ve bu sabit noktayı bilmediğimiz,görmediğimiz sürece bu hızımızı hissetmemiz mümkün değildir. Hem bunu hissetmemiz pekte umrumuzda değil ve bunun pek gereğide yoktur.
Mutlulukta bu derece izafi bir durumdur.
Başka hayatlara bakarak mutsuzda olunur, mutluda.
Oysa mutluluk bizim içimizde olan ve başkalarını ilgilendirmeyen, başkalarının bilemediği bir haldir. Evrendeki hızımız örneğindeki gibi önemli olan mutlak hızımız değil, hissetiğimiz hızımızdır. Bizi ancak bu kadarı ilgilendirir.
Gerçek mutsuzluk hissedilen negatif duygulardır.
Örneğin; Sevdiğiniz birini kaybetmek.
Gerçek mutluluk ise hissedilen pozitif duygulardır.
Örneğin; aşık olmak.
Negatif olaylarda mutsuz, Pozitif olaylarda mutlu olmak gayet normaldir. Zaten bunun aksi ancak akli dengesiz kişilerde görülür.
Önemli olan nötr durumlarda kendimizi nasıl hissettiğimizdir.
Çünkü hayat genelde bize nötr ortamlar sunar. Bu nötr (dengelenmiş) ortamı mutluluk olarak görenler mutlu, mutsuzluk olarak görenler ise kendilerini mutsuz hissederler.
Acıların dinmesi gibi, sevinçlerde diner. Tüm duygular süreklilik içeren zaman içerisinde şiddetini yitirir ve hayatın olağan, sıradanlıkları arasında yerini alır.
Süreklilik arz eden aşırı pozitif yada aşırı negatif duygular bile zamanla o kişinin normali olur.
Örneğin kalıcı sakatlığı olan sakat bir kişi için hayatın normali sakat olarak yaşamaktır.
Yada aşık olarak evlenen bir kişi için hayatın normali yine o kişiyle evli kalmaktır.
Her kişinin normal çizgisi farklı olabilir. Ama her kişi sonuçta aynı derece mutludur.
Bütün bunlardan yola çıkarak diyorum ki
Bütün insanların hatta bütün canlıların yaşadıkları anların toplamında sahip oldukları topam mutluluk ve toplam mutsuzluk hep aynıdır.
Şu anda olağan dışı şok bir durum yaşayanları saymazisek yine şu an için konuşuyorum herkes ama herkesin hissettiği mutluluk eşittir.
Hayatınızın normellerini değiştirip daha çok Mutlu olmak istiyorsanız, hayatınızda sizi mutlu edecek şeylerin sayısını artırın. Günlerinizi farklılaştırın.
Sonuç olarak mutluluk için en genel ve en kısa tarif;
Mutluluk: Sebebi ne olursa olsun Yarına heycan duymaktır.
Ve ben genelde yarına heyecan duyarım. Beni mutlu eden bu işte.

beni ne mutlu eder?..

ufacık şeyler beni sevindirmeye yeter...
mesela; güzel deniz manzaralı bir yerde, güzel bir çay içmek yada güzel bir yemek...
ailemle yada sevdiğim insanla güzel vakit geçirmek, birine yardım etmek...
yaptığım işlerde başarılı olmak...
(tabii bu örnekler çoğaltılabilir.)

ve herşeyden en önemlisi; sağlıklı, huzurlu ve sevdiklerimin yanımda olmasıdır beni mutlu eden...

ALLAHc.c tan başka kimseye muhtaç olmamak ve ona layık bi kul olabilmek başkada bişey istemem

SAĞLIKLI YAŞAMAKTIR.AYRICA SEVGİ DOLU BİR ORTAM BENİ ÇOK MUTLU EDER

Üst Alt