Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Postacıları çokk seviyom...

Limooni

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Evvettt.PostacıLarı Çokk Seviyom...!!!!! Çünkü bugün 3 yıLdır uğrastığım EmekLiLik işinin sonucunu beLgeLeyen yazıyı yani EmekLiLik TaLebiniz Kurumca KabuL EdiLmiştir yazısını azönce aLdım...MutLuyum ve bu mutLuLumu sizinLe payLasmak istedim...Artık bende EmekLiyim....ALLah'ım herkese nasip etsin bu mutLuLuğu.... :wink: :wink:

Annemmm inan duyduğuma çok sevindim Yüce rabbim güle güle sağlık mutluluk içinde almanı ve harcamanı nasip etsin darısı bizlerin başına...

Harika! Artık çalışarak ödediğin pirimlerin keyfini sürmeye başlıyorsun... :)

SLm

Sizin adınıza sevindim...

Yüce Rabbim bizede nasip eder insallah emekli olupda gönlümüzün diledigi gibi dinlenmeyi, gezmeyi...

Tekrar hayırlı olsun

Tesekür ederim arkadasLar...ALLah'ım herkese nasip etsin.....

darısı bızlerın basına.. Allah hayırlı ve mutlu olarak yemeyı nasıp etsın

ömrünüzün geri kalan kısmı; uzun, sağlıklı, huzurlu ve mutlu geçsin inşallah, hayırlı olsun kardeşim.

HAYIRLI OLSUN

Hayırlı olsun arkadaşım darısı benim başıma inşallahhhhhhhhhh. 8)

tebrikler mesut güle güle almak ve harcamak dileğiyle inşallah darısı bizim başımıza ilk maaşınla ne yapmayı düşünüyorsun şaka şaka ....

hayırlı olsun mesutcum sen hakettin bunu allah sana daha nice güzellikler ve mutluluklar nasip etsin

hayırlı olsun kardeşim senin adına sevindim işallah bir gün gelir biz de emekli oluruz (zor 12 yıl var) ağız tadıyla yemen ve mutlu olman dileğiyle

HAYIRLI OLSUN :wink: DARISI BENİMDE BAŞIMA OLSUN İNŞALLAHHHHHHHHHHH :wink: :wink:

_MesuT_' Alıntı:
Evvettt.PostacıLarı Çokk Seviyom...!!!!! Çünkü bugün 3 yıLdır uğrastığım EmekLiLik işinin sonucunu beLgeLeyen yazıyı yani EmekLiLik TaLebiniz Kurumca KabuL EdiLmiştir yazısını azönce aLdım...MutLuyum ve bu mutLuLumu sizinLe payLasmak istedim...Artık bende EmekLiyim....ALLah'ım herkese nasip etsin bu mutLuLuğu.... :wink: :wink:

BENDE ÇOK SEVDİM O POSTACIYI :p HADİ BAKALIM HAYIRLI OLSUN..

VE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNE UYGUN BU ŞARKI SANA GELSİN ARKADAŞIM :lol: :lol:

BAK POSTACI GELİYOR SLM VERİYOR
HERKES ONA BAKIYOR MERAK EDİYOR
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM POSTACI SANAAAA
PEK SEVİNÇLİ HABERLER GETİRDİN BANAAAAAA :shock: :shock:

HAYIRLI OLSUN MESUTTT ÇOK SEVİNDİM ADINA :wink:

GüseL diLekLeriniz içn tesekür ederim arkadasLar...inşaLLah sizinde tüm umutLarınız en kısa zamanda gerçege dönüşür....Burda ki herkeş mutLuLugu fasLasıyLa hakediyoo....DiLerim ALLah'ımdan Tüm mutLuLukLar sizinLe oLsun.....
Evett hakLısın ndipi ,artık postacıLar böyLe güseL haberLer pek getirmiyo..... [/b]

benim isLediğim bi haberde ise,bazı postacıLar dayak yeme korkusundan bu iLetiLerin içinden,basıLarını secip (haciz mektubu.kart extersi vb.) postaLarı yakarken yakaLanmışLardı....

Üst Alt