Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] 'Seni seviyorum' diyen birii var. Ben de zamanla onu sevebilir miyim?

tunanan

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Karşınızda sizden hoşlanan ve her dafasında sizinle birşeyler yaşamak isteyen hoş bir bayan var....
Aşık olduğnu dile getirip tek isteğininin sen olduğunu söylüyo.....sen bir şey hisetmiyon....
Peki sizce buna karşılık verilmeli mi yoksa umursamamalı mı herşeye rağmen...

valla kardeş ben bi orta okulda birinden hoşlandım ozaman tek değenekliydim kız adeta benle dalga geçer gibi teklifimi geri çevirdi daha sonra lisede bi kıza sevdalandım inanın kızı görmeden duramamıyodum ozamanda tek değenekliydim yine aşşağılayıcı tavırlar içerisinde red çekti ve şu anda değeneksiz gezebiliyorum ama artık hiç kimseye duygularımı açamıyorum yine red edilmekten korkuyorum

zamanla sevebilir misin? :roll:

bu işler ısmarlama olmaz kanısındayım :)

başta etkilenmediysen salla gitsin. zamanla sevmek diye bişey yoktur bence. ya ilk seferde seversin ya da sevmezsin. zamanla sever miyim düşüncesi tamamen zaman kaybı . :D

BENCE SEVMEMİŞSEN ZORLA SEVGİ OLMAZ,ACI ÇEKERSİN VE KARŞINDAKİNEDE ACI ÇEKTİRİRSİN.

tunanan kardeşim, karşındaki bayanla ilgili birşey hissetmiyorsan ona karşılık verip boşuna onu da ümitlendirme. İlerde karşına sevebileceğin başka bayanlar çıkar.....

ikinci bahar' Alıntı:
Tunanan,
eziyet et .
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tuanan hiç sakat olduğun için red edildin mi? Yada terk edildin mi?.Cevap evetse.Yapman gereken şey şu.Sağ tarafındaki beyaz giyimli meleğe sakın yüz verme..Hemen soluna dön.Oralarda biyerde Kırmızı kıyafetli, boynuzlu şirin bişey olacak.O ne derse doğrudur.. :lol: :lol: Ciddi olsamda Şaka tabiki demek zorundayım.Kötü örnek olmak istemem.

Herkesin 1 şansa ihtiyacı vardır bence.Buluşabildiğin en ufak ortak paydada buluş.Muhakkk birşey vardır.Belki ilerde daha büyük ortak noktalarda bulursun.Belli olmaz..

Grafiker,
neden arkadaşın zihnini bulandırıyorsun,
ortak payda diye bir şey yoksa yoktur.
bırak hatun kişi kendi kalbini yesin.
nasılsa iflah olmazlar..

Pek Muhterem ikinci bahar hanfendi;

Öncelikle kalbiniz kadar temiz bu sayfayı bana ayırdığınız için teşekkür ederim.

Ben Tuanan beye 2 seçenek sundum.Kırmızı ve Mavi hap.

Kırmızıyı seçerse horul horul uyumaya devam eder.
Maviyi seçerse uyanır ve hayatın gerçekleriyle yüzleşir.

Bu 2 seçenek hepimiz için geçerli..Bişey anlaşıldımı yazdıklarımdan ben anlamadım şahsen :lol:

Küçükde olsa sevebilecek bişey bulmak bence çok önemli.Öyle yaşıyoruz ki artık artık aşkı seviyi çok şey bekliyoruz.çok şey arıyoruz.Ne yazık ki ararkende kaybediyoruz.

birsey varsa vardir yoksa yoktur zamana birakalim seni daha cok taniyayim vs yok olmuyor bu isler boyle gorucu usulu olur bak gidersin evlenirsin zamanla aliskanlik olur :)) .... zamana birakalim daha cok tanisalim :)) derken alti ay gecer.... bir baska konuda sudur ozellikle bayanlar yeni ayrildiysalar gecmisin ince ayrintisi daha once yasadigi beraberligin izleri vs beklenti halinde olur eski sevgiliyle barisma hayali sadakat olayi yani sayet boyle biriyle karsilasirsaniz dost arkadas olursunuz niye dertlesecek birine ihtiyaclari olurda ondan... sana sayet zamana birakalim diyorsa bunun acilimi yedekte bekle bakalim demektir :)))

Tunanan ben benzer bişey denedim.Hiç tavsiye etmem :wink:

Sevmiyorsan sevmeye uğraşma :wink:

:lol: bunun kadar basit iste sevmiyorsan sevmeye ugrasma kendinide karsindakinide uzersin o nedenle ne sis yansin ne kebap is uzarsa daha fena... :wink:

BENCE BAŞTAN SEVMİYORSAN BU ZAMANLA OLACAK BİRŞEY DEĞİL
BİŞEY YA VARDIR YA YOKTUR
O YÜZDEN SAKIN OLA BU HATAYI YAPMA DERİM BEN ÇÜNKÜ BEN BU HATAYI YAPTIM...
HEM KARŞINDAKİNE ACI VERİYORSUN HEM KENDİNE :(
BENCE UZAKLAŞ O KIZDAN
ONADA YAZIK OLUR SANA DA!!!!!!!!!!!

Bende denedim olmuyor, seversin ama arkadaş gibi duygusal anlamda değil, ama tabi herkes farklıdır, sevebilirsinde :D

Yorum ve önerileriniz için sağolunn....

Benim fikrim ne oldu diye sorarsanızz olmaz dedim....

Ama bana karşı yaptıklarınıda göz ardı edemeyip düşündürüyo arada...

Üst Alt