Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[Yaşam] Ulaşım ve erişim sorunları, engelleri

ODEMİRCİ

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
BELEDİYE OTOBÜSLERİNDE ENGELLİ VE YAŞLILAR İÇİN ÖZEL YERLER AYRILMIŞTIR AMA HİÇ BİR ZAMAN AYAKTA OLAN BİR ENGELLİĞE BU YER SİZİN BUYRUN OTURUN DİYEN OLMAMIŞTIR...KEŞKE BÖYLE DURUMDA ENGELLİ VATANDAŞIN YERİNE OTURUP BİLE BİLE YER VERMEYEN KİŞİLERE CEZA KESİLEBİLSE...

KIŞ GÜNLERİ KAR YAĞDIĞI ZAMAN TÜM ENGELLİLER YÜRÜMEKTE ZORLANIR BUNU HEPİMİZ BİLİRİZ,ŞİMDİ BUNU BİLMEYEN DEVLET BÜYÜKLERİME SESLENİYORUM KAMUDA ÇALIŞAN ENGELLİ DE ÖZEL SEKTÖRDE ÇALIŞAN DEĞİLMİ ? YASALAR DEĞİŞTİRİLİP ZORLU KIŞ GÜNLERİNDE ÖZEL SEKTÖR SAHİPLERİDE ELAMANLARINA İZİN VEREMEZLERMİ ?

ÇOK MERAK EDİYORUM LOKANTALARDA VC LER NEDEN HEP ALT VEYA ÜST KATLARDADIR ? HİÇ DÜŞÜNMEZLERMİ ENGELLİ VATANDAŞ NASIL İNİP ÇIKACAK DİYE ?

Doğal olarak düşünülür..
Ancak lokanta sahibinin insiyatifine kalmış bir durum...

Lokanta açılırken bir kural var müşteri ve personel için ayrı ayrı wc ve lavabo yapılacaktır.
Lokanta sahibi bir çözüm üretir. Bir bölme yapar çevresini alçıpan ile kaplar. sonra klozet koyar, musluk takar ve WC telabası asar. Ama çok dikkat eder müşterilerine asla asla kullandırmaz. Çünkü sözü geçen WC gerçek WC değildir. Lokanta sahibinin tek amacı vize almaktır.
Doğal olarak vize alır.

İşin sırrı WC pis su boruları yoktur. Musluk var ama tesisat olmadığından akmamaktadır. Aksesuar olarak öylece kalır. klozet koyar aslında süsdür içine pislersen çekmez ve kokar, çünkü aksesuar dedim ya hani vitrindeki gibi süs niyetine duran bir klozet gibi. Lokanta sahibinin amacı tekrar ediyorum vizite almaktır.

Sizin şikayet ettiğiniz nokta;WC ve lavaboların ya yukarıda yada aşağıda olması dediğim gibi lokanta sahibinin insiyatifine kalmış bir durum.

Üst Alt