Merhaba,
Öncesin böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum.
Paylaşmak istediğiniz, engellilikle ilgili anılarımızı, ki ben komik olanlarını paylaşmaktan yanayım
Güzel paylaşımlar olacağını düşünerek, ilk paylaşım benden olsun
Sürekli banka önünde, postane önünde vs bu tip yerlerde dilencilik yapan biri vardı. Birinde yoksa başka bir kurumun kapı önünde mutlaka vardır. Önceden postanede gördüm bakmadan geçmiştim. O zaman geçmiş olsun dedi
Yine bir gün İş çıkışı eve gidecem. Bankanın önünden geçiyorum. Adam uzunca boylu. kaldırıma up uzun uzanmış. hiç çekilme taraftarı değil, ben yandan sıvışayım istedim. o anda adam ayağını kaldırdı diye hatırlıyorum,ben bi güzel düştüm. O dur budur adama gıcığım zaten
Bu sever yine postanenin önünde,
-geçmiş olsun bacım
-sağol amca
-sen manyaksın
............ ben sustum. herife zaten gıcığım. uysam bi dert uymasam içimde kalacak
- niyeymiş dedim
-ben sakat olmaya uğraşıyorum sen sakatsın elindekinin kıymetini bilmiyon
-sakatlık kolaymış madem git, kolunu bacağını kır
dedim ve kaçtım
O zamandan itibaren dilencilere gıcığımdır.
Öncesin böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum.
Paylaşmak istediğiniz, engellilikle ilgili anılarımızı, ki ben komik olanlarını paylaşmaktan yanayım
Güzel paylaşımlar olacağını düşünerek, ilk paylaşım benden olsun
Sürekli banka önünde, postane önünde vs bu tip yerlerde dilencilik yapan biri vardı. Birinde yoksa başka bir kurumun kapı önünde mutlaka vardır. Önceden postanede gördüm bakmadan geçmiştim. O zaman geçmiş olsun dedi
Yine bir gün İş çıkışı eve gidecem. Bankanın önünden geçiyorum. Adam uzunca boylu. kaldırıma up uzun uzanmış. hiç çekilme taraftarı değil, ben yandan sıvışayım istedim. o anda adam ayağını kaldırdı diye hatırlıyorum,ben bi güzel düştüm. O dur budur adama gıcığım zaten
Bu sever yine postanenin önünde,
-geçmiş olsun bacım
-sağol amca
-sen manyaksın
............ ben sustum. herife zaten gıcığım. uysam bi dert uymasam içimde kalacak
- niyeymiş dedim
-ben sakat olmaya uğraşıyorum sen sakatsın elindekinin kıymetini bilmiyon
-sakatlık kolaymış madem git, kolunu bacağını kır
dedim ve kaçtım
O zamandan itibaren dilencilere gıcığımdır.