Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yaşasın TTNET tarifelerine zam geldi!

.mka

Aktif Üye
Konular
56
Reaksiyonlar
2
hizmet güzelleştirmeye degil kazıklarına geldı zam
En çok tercih edilen paket seçeneği olan [FONT='inherit']NETLIMITSIZ[/FONT]'de ise daha önce 59 TL olan 8 Mbps'e kadar olan pakette fiyat 63 TL'ye yükseltildi.

[FONT='inherit']http://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/Sayfalar/1-Aralik-2012-den-itibaren-gecerli-tarife-guncellemeleri.aspx[/FONT]
bu arada üye oldugum bir gruptan bu konuda bugun maılıme gelen maılı paylasayım belkı ılgılenen olur.

[FONT='inherit']Dün 6 aylık %50 indirim sürem sona erdi ve müşteri hizmetlerini arayıp ADSL aboneliğimin ön iptalini yaptırdım. Bugünde Gayrettepe Müdürlüğüne gittim, abonelik iptali bölümüne numara aldım; Müşteri temsilcisine internetimi kapatacağımı fakat indirimli bir kampanyalarının olup olmadığını sordum. TTNET 8 mbps’ye kadar limitsiz + TTNET Alo konuştukça öde paketine toplamda 39 TL'ye abone olabileceğimi söylediler ve ben kısa süreli şoka girdim ve teklifi hemen kabul ettim. İnternette taahhüt yok fakat indirim 9 ay sürecek. Telefonu Telekomdan TTNet'e taşıyorlar, 12 ay taahhüt var bildiğim kadarıyla. MH yetkilisi 9 ay sonra gel başka kampanyadan yararlandırırız dedi. Telefon akşam 7'den sabah 7'ye şehir içi, şehirler arası ve 444'lü numaralarla 3000 dakika üceretsiz. Diğer zamanlarda her yöne dakikası 10 Kuruş.

ÖNEMLİ HATIRLATMA : [/FONT]
[FONT='inherit']Bu işlemleri sadece Telekom Müdürlüğünde hat ve internet iptal bölümünde yapılmaktadır. İlk defa indirim alacak arkadaşlar Limitsiz internet %50 indirim + Konuştukça öde paketini istesinler. Yani Limitsiz internet + Telefona 30 TL ödesinler.[/FONT][FONT='inherit']

[/FONT]

[FONT='inherit']
TTNet Limitsiz İnternet (9 Ay Taahhütsüz) + TTNet Alo Konuştukça Öde = 39 TL

TTNet Limitsiz İnternet %50 İndirimli (6 Ay Taahhütsüz) + TTNet Alo Konuştukça Öde = 30 TL

[/FONT]

[FONT='inherit']quote:[/FONT][FONT='inherit']

Orijinalden alıntı: ayhanTR

Kendilerine bir kez daha teşekkürlerimi sunduğum Cancanturk arkadaşımızın açmış olduğu ve paylaştığı [/FONT]
konu normal bir tarife paketi değil. Bizzat Telekom Müdürlüklerine gidilerek; Abone İptali talep eden internet ve sabit hat kullanıcılarına[FONT='inherit']; Aboneliklerini iptal etmesinler (Müşteri kaybetmemek için) diye sunulan özel paketlerdir. Kesinlikle telefonla olmuyor, ben ve birçok arkadaşımız aradılar maalesef.

[/FONT]
[FONT='inherit']Bazı arkadaşlarımız sormuşlar; şu kadar ay taahhüdüm kaldı, biz de yapabilir miyiz diye; Benim de kalan 23 aylık taahhüdüm vardı, sorunsuz bir şekilde iptal edilerek, yeni tarife tanımlandı, taahhüt sorun oluşturmuyor.
[/FONT]
[FONT='inherit']
Bir diğer konu % 50 indirim, 6 aylık internet paketinde oluyor. Sabit telefon aylık ücret yok, konuştukça ödüyorsunuz, sınırsız internet için de 30 TL ödeniyor.[/FONT]

TTnet'in yapmış olduğu zamlar ve net kullanırken sıkıntı yaşamak zorunda değilsiniz arkadaşlar bu eğer sözleşmeniz yoksa Netgalaksi ADSL & ADSL2+ İnternet Hizmetleri - Tarifeler bu site üzerinden Engelli paket tariflerine bakabilirsiniz.
[FONT=Arial]8 Mbps' e kadar limitsiz ---39 TL
[/FONT]
[FONT=Arial]1 Mbps 1 GB ise -- 14 TL[/FONT]

4 gb. kotalı netim, bu aralar çok aşıyorum ufak bir video izlemeye gelmiyor.Bir de yeni tarifelerde mobil modem eklemişler fiyatlar uçmuş.

Daha önceki tarifem 39 tl lik paketti ,fakat 39 tl değil 60 tl civarlarında fatura ödüyordum.Daha sonra sınırsız pakete geçtim.Engelli aboneliğimide yaptım şu an rahatım kota derdim yok...
Evet genel olarak sorun yaşanıyor kota konusunda ve bazen belli bir mb aştıktan sonra ttnet yavaşlıyor ve aynı kaliteyi sağlıyamıyor. Çok vakit geçiren bir insan için kota'yı tutturmak biraz sıkıntı yaratabiliyor ama şuan böyle yaparak iyi bir karar vermişsiniz. Ben direk ttnet'ten ayrıldım netgalaksiyi kullanıyorum ve memnunum şükür derdim yok
:))

Üst Alt