Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yaşlılık lekeleri ve kırmızı nokta oluşumları neden olur?

dreamfail

Aktif Üye
Konular
185
Reaksiyonlar
113
30 yaşındayım. Bipolar bozukluk ve hipotiroidi hastasıyım. Ellerimde yaşlılık lekeleri çıkıyor ve vücudumun tamamında kırmızı noktacıklar çıktı. Cildiye doktoruna gittim, bana şekerden olabileceğini söyledi ama daha sonraki kan tahlilinde şekerim normal düzeyde çıktı. Dahiliye uzmanından randevu alabildim sonunda ama aklıma bir kurt takıldı. bu durumu yaşayan var mı? Karaciğer değerlerinden olabilir mi?

Hayır muhtemelen tiroid bezi ile alakalı bir durum...kesin demiyorum ama öyle olduğunu düşünüyorum.

Tsh t3 T4 değerlerine dahiliye bakacaktır..hipotroidi hastalarında cilt sorunları sıkca yaşanıyor.

Alerjik bir durum da olabilir, cildiye bunu anlardı aslında.. diyabet hastalığında mı var?

Karaciğer değerlerin kac biliyormusun?

Hipotroid ile ilgili ne kullanıyorsun.levotiron mu?

@dreamfail,

Tiroid değerlerin Tsh T3 T4..gayet iyi..karaciğer değerlerin alt ast gayet güzel.

Trigliserid bayağı yüksek..hep böyle yüksek çıkıyorsa bunu doktorunla konuş istersen,kan sulandırıcı başlayabilir.

Kolesterol yüksek ama ciddi anlamda değil.

Diğer sonuclar da ufak tefek yükseklikler ve düşüklükler var,önemli değil o kadar.

Kaç kilosun..boy ve kiloyu yazarımısın?

@dreamfail,

Üst Alt