Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yatak yaralarını iyileştirmek için yumurta yağını tavsiye ediyorum

yama

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
yatak bası yaraları için anneme 1 aydır yumurta yagı kullanıyorum. annem 83 yaşında olmasına ve iyi beslenmemesine rağmen yaraları iyilleşmeye hatta doku oluşmaya başladı. yumurta yagını öneriyorum ve yapılışını sizinle paylaşmak istedim. çünkü hiçbir yöntemden netice alamamıştık.

yapılışı: yaklaşık 15-30 arası yumurta haşlanır. sarıları bi teflon kaba alınarak bir kaşıkla bastırılarak ezilir.
çok duman olduğu için balkonda küçük tüpte yapılması önerilir.
sarısı kömürleşince yağını bırakıyor. ondan önce bırakmıyor.
temizlenen yara üzerine yumurta yagı bolca sürülür. günde 2 kez.

Allah şifa versin.

Başka bir arkadaşımız da benzer şekilde yumurta yağını kullanmış ve çok fayda gördüğünü söylemişti. Bunu deneyimleyen başka arkadaşlar da var mı?

Not: Bir de Kudret Narı Yağı var. Onu da övüyorlar...

Yumurta yağını eşimin kolu yandığında denedik ve hızlı bir iyileşme gördük.

kudret narını denedim hemen kabuk tuttu ve çok çabuk kapandı. ama dışı kapandı içte iileşme olmadı hmn ve yeniden açıldı

İtfaiyecilerin yumurta akını yanıklarda kullandığını duymuştum . Yumurta akı doğal kollajen zaten ...

ANNEMİNDE eli yanmıştı güzel sonuç verdi ,bende tavsiye ederim

Sarı Kantaron yağıda iyi geliyor arkadaşlar yara iyileşmesinde ..

annemin yatak yaralarına miğde ünserleri için kullanılan mukolitik şurup kullanıyorum ve yaralar hızla kapanıyor

11 yıldır tek derdim bu ne ilaçlar kullandım artık bedenimdeki izlerden yoruldum ben bu yumurta yağını aktarlardan bulamazmıyım hemen denicem inş faydası olur

yumurta yağı süper

yumurta yağını yanıkta kullandım süperr iii ayrıca kantron otunuda duydum ama denemedim

Üst Alt