Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yatak yarası ameliyatı geçirdim. Deneyimlerimi paylaşıyorum...

lovest42

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
Omurilik felçliyim sağ kalça kemiğimde oturmaktan dolayı olusan bası yaram vardı .2 senedir geçiremedim en sonunda plastik cerrahi bölümünde ameliyat oldum.
25.02 çarşamba günü oldum. Şuan evde istirahat etmekteyim.
Sormak istedikleriniz olursa cevaplamak isterim.Daha önce geçiren varsa onlardanda bilgi almak isterim.Kalçamdaki yaranın temsili bi resmini atıyorum aşagıya.

https://www.google.com.tr/search?q=...atak-yaralari%2Fonar-m%2Fyatak-yarasi;261;193

Geçmiş olsun, Allah c.c. şifa versin.

Aman, yatarken ve tekerlekli sandayede otururken mutlaka önlemini al. Yaranın olduğu yer kesinlikle basınca maruz kalmasın. Sık eık kollarının üstünde kalk ve kalçayı rahatlat.

Ayrıca bu süreçte C vitamini takviyesini eksik etme, protein yönünden yoğun bir beslenme diyetine gir.

geçmiş olsun kardeş allah kolaylık versin son zamanda bende 2 yara ile mücadele ettim şükür mevlama operasyona gerek kalmadan atlattım bu işler zor oluyor

arkadaşım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim bende 2000 yılında fazla oturmaktan dolayı yara açılmıştı evde dursam olmuyor dışarı çıksam yara var derken birgün kanepe satan yere gittim sandalyeye göre sünger kestirdim eve gidince süngeri maket bıçağı ile yaraya temas eden yerlerini kestim ve aylarca günde hiç abartısız gündüz 11 den gece 12 ye kadar rahat rahat oturdum şükürler olsun rabbime günde 11 saat oturmama rağmen yara büyümek yerine tamamen kapandı gitti şu anda yara var sol kalçamda ama bi türlü kapanmıyor tam kapancak gibi oluyor birgün yatmasam diğer gün üzerine yatıyorum bilmiyorum nolcak

Üst Alt