Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yatan hastaların göbeği nasıl eritilir? Tavsiyeleriniz var mı?

cerbe

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bildiğiniz gibi yatan hastaların çoğunda göbek oluyo bu göbeği nsl erite bilirim cihaz fln varmı

kimse bir bilgi sahibi değilmi

Başlığa bakınca bir anda sizi katil sandım :) çeşitli yöntemler olabilir ama en mantıklısı Tufan'ın dediği galiba.

eğer sandalyede oturabiliyorsa voit oxcycle kondisyon bisikleti var onu al ben kullanıyorum.kilo almıştım biraz ama geri verdim. beyaz ekmek hiç yemiyorum istisna hariç kepekli ekmek bir iki dilim öyle işte bide yoğurt tüket ben böyle yapıyorum...:cool:

Göbek olunca ne oluyor ki, ne zararı varmış, olsuun..?:)

Öncelikle elbette yediklerinize dikkat edeceksiniz.çünkü hareketiniz kısıtlı ise az bile yeseniz bölgesel yağlanmanız olacaktır.burda önemli olan az yemek değil sağlıklı beslenmektir.tatlıyı aç karnına yerseniz,kepekli yada tam tahıllı ekmek yerseniz,gün içerisinde bol su içerseniz ve yap yakıcı besin takviyeleri kullanırsanız sorununuz en doğru şekilde çözüme ulaşacaktır.

bacıbey ne oluyor olurmu artık psikolojim bozuldu bu gidişle kendimden büyük göbeğim olacak zamanla hareket etmemide kısıtlar normalde cok kolay kilo veriyorum amma göbek erimiyor

Sırtüstü uzanın dizlerinizi birbirine bitişik olarak bükün sabit tutamıyorsanız bir tülbent ya da plates lastiğiyle bağlayın, ellerinizi başınızın arkasında birleştirin mekik çeker gibi ve karın kaslarınızla yarım mekik çekme hareketi yapın karın kaslarınız acıyana kadar yapın. Bu arada omuzlarınız yerden kalkmasın başınızı kaldırın karın kaslarınız hareket etsin. Umarım doğru anlatmışımdır.

Geçmiş olsun.
Hareket etmede sorun yoksa.yani hastalığınızı ilerletmeyecekse egzersiz yapabilirsiniz.
Ancak omurilik hastalıklarında doktora danışmadan gelişigüzel egzersiz yapmayın.
Hastalığınız ilerleyebilir.
Benim kaslarımı zorlamamam gerekiyo zorlarsam kas erimesi hızlanıyo.
Doktor bana kaslarını zorlamadan egzersiz yap dedi.Maksat sadece hareket olsun kasların
esnekliği kaybolmasın yani.
Ben de bu gidişle az yememe rağmen Bugün sabah sadece kahvaltı yaptım.yavaş yavaş patlıcan kızartma pişiyor
birazdan yiicez.;)
Az yememe rağmen benimde yakında kendimden büyük göbeğim olacak.:eek:

sırdaş;

ben bu şekilde yapıyorum üstünede günde yaklaşık 3 saat egzersiz yapıyorum ama göbek yine büyüyor pek bir faydası olmuyor :p

Üst Alt