Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yattıktan 5 dakika sonra nefesim kesilerek uyanıyorum! Bunu yaşayan var mı?

osmangazi

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
219
Her gün gece yattığımda 5 dakika sonra nefesim kesilerek uyanıyorum. Tekrar yatıyorum 5 dakka sonra tekrar nefesim kesilerek uyanıyorum. Eğer yatmadan önce tıka basa yersem bu durum olmuyor ya da bu durumdan sonra yersem yine sorunsuz uyuyorum.

Kullandığım ilaçlar lithuril venegis xr olfrex akineton

Uyku apnesine benziyor bir iki sorum olacak ona göre cavaplayacağım.

Kaç kilosun,yaş kaç...geniz eti veya burnun da deviasyon(eğrilik) reflü vs var mı?

Ne zamandır bu durum devam ediyor?

Psikiyatri ilacların da azda olsa anaztezik made olabiliyor,özellikle uyku verici ilaçlarda.kullandığın ilaçlardan da olabilir.

Uyku apnesi veya diğer saydıklarım yoksa ilaçlara bağlanabilir ama tabi bu saydıklarım gerekli kontroller yapılıp elenmeli.
osmangazi

OğuzHan112

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. 105 kiloyum. 39 yaşındayım. Diyetle 72 kiloya kadar zayıflamıştım diyeti bırakınca eski halime döndüm
Burunda eğrilik yok ama küçükken et olduğunu doktor söylemişti. Horulduyor musun diye sormuş hayır deyince bir kaç saniye bakmış sen ağzından nefes alıp veriyorsun o yüzden demişti. Kilo vermeden önce reflü vardı zayıflayınca geçmişti şimdi tekrar yavaş yavaş hissediyorum. Zaman farkındalığım zayıf ama tekrar kilo aldıktan sonra başladı diyebilirim.

Anladım,

Uyku apnesine benziyor,tabi bu durumu netleştirmek için bir doktora görünün,korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum ama doktora görünmeyi de ihmal etme.

İlaçlarını da göster.
osmangazi

Lütfen bu konuda bana ulaşın 0542 424 31 75

Üst Alt