Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yaya kaldırımında yürürken trafik kazası geçirdim. Haklarım nelerdir?

Hasib

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar mağdur insanlara verdiğiniz değerli cevaplar için bilgi sahibi üyelere teşekkürler. 04.03.2020 tarihinde yaya olarak kaldırımda yürürken karşıdan gelen kamyonetin ilave demiri acilarak yüzüme çarptı burnumda ve elmacık kemiğimde kırıklar oluştu ameliyat oldum burnuma ve elmacık kemiğime platin ve plak vidalar takıldı. %5 oranında sürekli işgöremezlik oranı alabileceğim söyleniyor. Tecrubelerinize dayanarak 6 ay sonunda alacağım işgöremezlik oranı bu oranda mı olur. %5 olması halinde;
Bordro maaşım:6450 TL.
Yaşım:33
Kazada kusur oranım:%0
Ne kadar tazminat alabilirim, cevabınızı bekliyor olacagim, iyi günler dilerim.

acele etme
daha yeni kaza olmuş, tedavin bittikten sonra rapor alırsın
önce tedavi, sonra tazminat
kimseye vekalet verme
şimdilik bu kadar

dediğin rapor oranı maaş bilgin yaşın karşılığı 160 bin civarı bir tazminat alırsın beklemene gerek yok hasarın kalıcı kol yada bel kalça kırığı değilki iyileşme süreci geçsin açtır dosyanı paranı al hesaplama tek elden yapılıyor işlemi ister sen yap ister avukat ister takipçi aynı ödeme çıkar

İbrahim bey bir sürü şirket aradı beni hepsi de 6 ay beklemen gerekiyor iyileşme süreci var dediler ben 6 ay beklemeden sağlık kurulu raporu alabilir miyim ki şu an özür dilimi için cevap verirseniz sevinirim

Üst Alt