Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yayanın kabahatli olduğu kazaya karıştım. Tazminat çıkartılabilir mi?

sezerbatu

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar. Bi konu hakkında bilgi edinmek istiyorum. 2015 şubat ayında bi trafik kazası geçirdim. Kazadan dolayı sağ kolumu kullAnamıyorum. Kazada karşıdan karşıya geçmek isteyen bi yaya hiç sağına soluna bakmadan direk yola girdi firene dahi basacak zaman yoktu.

Yaya olay yerinde hayatını kaybetti. Ölüm olduğu için olay mahkemeye taşındı. Bilir kişi raporundada asli kusur yayanın tali kusur benim olarak çıktı ve mahkeme 5 yıl aynı suçu işlenmemesini taktirde silme kararı verdi.

Sorum şu benim herhangi bir tazminat hakkım varmıdır?

Teşekkürler.

Sadece 1 İnsan olarak Cevap Vereyim; Yuhh yani !!
Hem Kusurlu olarak Yaya Olan bir İnsanı Öldür, Hemde Tazminat Alabilirmiyim diye sor!?.??

Son düzenleme:
İşin vicdani boyutunu yargılamak bize düşmez, zaten karar mercihi de değiliz. Ama mantıken düşünüldüğünde yayanın bir sigortası olmadığı için fon'dan tazminat vs. talebi olur mu derseniz bence olmaz diye düşünüyorum.

ne kadar hızlı gidiyordun kimbilir de çocuk o yüzden öldü, o çocuğun ailesinde suç ben olsam böyle art niyetli birisin seni kendi ellerimle öldürürdüm

inşallah o cezayı bir gün yersin de hapishane de yatarsın g,,t görürüm seni birader

git de çocuğun ailesine bir şeyler yap, belki maddi belki manevi ama bir nebze de olsa yüreklerine su serp, ulan para için her şeyi yaparsınız siz

Mahkemeden kurtulduğunuza şükredin, 5 yıl geçer Buda Gelir Buda Geçer. sezerbatu

Pes valla...üç günlük dünya paramı düşünüyonuz ölmüş insan

Ailesi ne durumdadır üzüldüm

Üst Alt