Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yaygın anksiyete bozukluğu ve unipolar depresyon için rapor oranı..?

buraksah

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
7
Herkese merhabalar, maalesef geçmişte yaşadığım bir travma nedeniyle 2010 yılından beri şiddetlenin Anksiyete Bozukluğu hastalığı ile mücadele etmekteyim. 2017 yılına kadar Psikolog desteği aldım, sonrasında ise uzman psikiyatri doktorları tarafından tedavi görmekteyim. 2017 yılından beri gerek özel gerekse devlet hastanelerin çeşitli doktorlarınca "11.04.5 ---> Yaygin Anksiyete Bozuklugu(F41.1)(F41.2)" şeklinde tanı konuldu ve Lustral isimli ilaç tedavisi de aralıksız olarak devam etti.

Yakın zamanda yaşadığım başka sorunlar nedeniyle 22.03.2022 tarihinde yukarıda bahsi geçen tanıya ek olarak "11.04.8 ---> Unipolar Depresyon(F32-F34)( F38-F39)" tanısı da eklendi. Şu an da özel bir hastanede ki Uzm. Pskiyatri doktorum vesilesiyle de tedavim devam etmekte.

Benim merak ettiğim husus ise benimle aynı hastalıkla mücadele eden büyüklerim ve kardeşlerim hiç heyet raporu alma girişiminde bulundular mı? bulundularsa süreç hakkında net ve doğru bilgi verebilirler mi? Sosyal medya ve internette maalesef asparagas haber ve yanlış bilgi kirliliği yaşanmakta olduğu için burada konu açma fikri hasıl oldu.

Ayrıca belirtmek isterim ki heyet raporu alma fikrim tamamen iş yerimle ilgilidir. Merakım ise heyet raporun da ki hesaplama oranıdır. Lütfen aklınıza ücretsiz ulaşım, düşük vergi dilimi ile araba satın almak haklarından faydalanmak ya da askerlikten muaf olmak gelmesin, zaten askerliğimi yaptım.

buraksah

yaygın anksiyete bozukluğu bendede mevcut lakin hiç heyete girmedim ne oran verilir veya verilirmi bilemiyorum

eyyup1453
Çok geçmiş olsun. Ben düzeleceğime dair ümidimi yitirdim. Çevremde herkeste öğrendi.

Üst Alt