Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yazıp yönettiğim 'Çok sakat hareketler bunlar' oyunuma bekliyorum.

_DELAL_

Aktif Üye
Konular
52
Reaksiyonlar
0
Hep engellilerle ilgili bişiler oynandı.bende bir engelli olarak bize ve sorunlarımıza kendi penceremden bakmak istedim.birde baktımki ortaya "çok sakat hareket bunlar(yılmaz erdoğan'dan arakladım;))"çıkmış.hazır yazmışken nasılsa oynayacam bari yönetmenlikte yapayım dedim.bir işin içine girince çıkamamak diye bişi yoktur,:(ama benim akibetim nolur bilmiyorum.lütfen gelirken yumurta getirmeyin ,domates tercihimdir.

çok sakat hareket bunlar

yer:fuar gençlik tiyatrosu izmir
saat:19.00
yazan yöneten:delal
oynayanlar:bitanesi delal
diğer oyuncuların adını afişle burda belirticem .şimdi yer işgal etmesinler banada gölge olmasınlar;)gelecem diyenlere gelmeyin diyecek halimiz yok .nasılsa ücretsiz deyip çoluk çocuk getirip gürültü yapmayın,telinizi kapatın ,sanata saygılı olun.;)

tebrıkler :) gelme sansım olsa qelırdım ama maalesef yok :(

Oyunun afiş ve davetiye tasarımını yapan zat olaraktannn:)
Önceki oyunda da "hayatımın ilk rolünü" oynayaraktannn...
Bu oyuna hepinizi davet ediyoruz.
Ben bu oyunda yokum diye gelmemezlik yapmayın ha, bol bol imzalı resim getiririm yanımda:p
Hacer arkadaşımız ve siteden bir başka aktif üyemiz başrolde, isim vermeyim kapris yapmasın aktristimiz:)

Gerçekten izleyip görmek istediğim bir oyun.Başarılarınızın devamını dilerim.

engelli insanların böylesi çabaları bana hep azim veriyor gelmeye çalışacam ayrıca sizleri tebrik ediyorum

İş güç yüzünden malesef gelemiyoruz ama; boodi arkadaşımızın dediği gibi engelli arkadaşlarımızın böyle guzel organizasyonlar, skeçler yapması mutluluk ve umut verici ..

Yürekten kutlar ve başarılarınızın devamını diliyorum :)

Madem ücretsiz bir aktivite, giden bir arkadaş kaydedip youtube a falan yüklesin de İzmirli olmayanlar da faydalansın bari.

Teşekkürler arkadaşlar güzel dilekleriniz için.mümkünse daha fazla gaz verin ltf;)helyum ,neon,.etkili ne varsa.;)

Gaz yok sıcak hava niyetine başarılarınızın devamını diliyorum.

arkadaşlar video çekin yükleyin youtube bizde izleyelim paylaşalım destekleyelim

çoluk çocuk getirmeyin deyince biraz düşündüm ama neyse
bir bakıcı bulabilirsek geleceğiz tabi bunu kaçırmamak lazım.

Oyunu benim gibi izlemek isteyip gelemeyecek olanlar için,video çekip burdan verme şansınız olur mu?

Başarılar

ölürüm size ben ya .çok teşekkürler arkadaşlar
videoyu düşünüyoruz ama bakalım .umarım bi aksilik olmaz:rolleyes:

Sony kamera ile piyasanın yarı fiyatına itina ile çekim yapılır. Müracat : Jem :D

Çokkk güzel,sakat haraketler:)
Gelemeyen bizler için bir iyilik yapıp,oyunu videoya alsanız da bizde izlesek ne güzel olurdu:):)
Başarılar diliyorum...

2. sayfaya bakmadan yazdım,sonuç komik ne de olsa sakat hareketler :)

Başarılar arkadaşlar ....:) videoyu sabırsızlıkla bekliyoruz...jem e çektirin parada vemeyin:D

wuuuav, süpersin sen yaa.. İzmir'in en çılgın hatunu, oyunlarının devamını dilerim.
İleride turneler düzenlersin de, İstanbullar da seni izleme şansına erişiriz umarım.. :)

Dipçiknot: Video önerisine katılıyorum.

Mjkx.

birde JEM abi davetiyeyi faceye yüklesende bizde ordan arkadaşlarımızla paylaşsak olmaz mı :) biz gelemiyoruz bari arkadaşlarımızın haberi olsun onlar gelsinler :)

güzel dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar,desteğiniz harika ,motivasyonunuz güzel yüreğinize sağlık.DEly biz turneye çıkıyoruz zaten.istambuldada oyunumuz olacak bi aksilik olmazsa:eek:

çok güzel başarılarınız devamını dilerim ..

Ya Delal senin enerjine hayranım halen unutamadım Kozaklı buluşmasındaki enerjik durumunu kolay gelsin başarılar diliyorum

Üst Alt