Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yedek sevgili

KKELEBEKK

Yönetici
Konular
466
Reaksiyonlar
173
Kimi sevsem , onun hep uzakta bir sevdigi vardi, unutamadigi ilk aski yada onu terk edip giden sevgilisi...Kimi derinden sevsem, o bir baskasini derinden hatirlardi.Öylesine çok sevdim ki onlari, baskalarina duyduklari sevgiyi anlatmalarini, sessizce, içim aciyla kanayarak dinledim.Beni yitirmekten hiç korkmadilar; çünkü onlara göre fazla iyiydim;bu yüzden ilk anda vazgeçebilirdi benden. Beni terk edenlerden tek bir istegim olurdu. Ne olur, bir daha beni aramayin! Çünkü ben kolay unutamiyorum.Çünkü ben size duydugum o akil disi ask yüzünden keder bahçemi dagitiyorum. Çocuklugumun o güzel bahçesini. Böyle derdim onlara ama yine de ararlardi beni..Soluksuz ve umutsuz kaldiklari bir gece mutlaka akillarina ben gelirdim. O yedek Sevgili!.

o nasıl bi durum bilemicem ama bu durum bi felaket.. :)

yukarıdaki yazının başrolu olmak..

Kimi sevsem , onun hep uzakta bir sevdigi vardi, unutamadigi ilk aski yada onu terk edip giden sevgilisi...Kimi derinden sevsem, o bir baskasini derinden hatirlardi.Öylesine çok sevdim ki onlari, baskalarina duyduklari sevgiyi anlatmalarini, sessizce, içim aciyla kanayarak dinledim.Beni yitirmekten hiç korkmadilar; çünkü onlara göre fazla iyiydim;bu yüzden ilk anda vazgeçebilirdi benden. Beni terk edenlerden tek bir istegim olurdu. Ne olur, bir daha beni aramayin! Çünkü ben kolay unutamiyorum.Çünkü ben size duydugum o akil disi ask yüzünden keder bahçemi dagitiyorum. Çocuklugumun o güzel bahçesini. Böyle derdim onlara ama yine de ararlardi beni..Soluksuz ve umutsuz kaldiklari bir gece mutlaka akillarina ben gelirdim. O yedek Sevgili!.
güzel bir yazı olmuş...kendimden bir parça bulmadım dersem yalan olur:(

o yüzden izin vermemek lazım onların üzmesine...

bende kendimden bi parça bulduğum için paylaştım.. bunu belirtmek ayıp veya utanç değil.. tek hatamız tekrar tekrar izin vermemiz buna.. defalarca.. onlar utansın bence..

bende kendimden bi parça bulduğum için paylaştım.. bunu belirtmek ayıp veya utanç değil.. tek hatamız tekrar tekrar izin vermemiz buna.. defalarca.. onlar utansın bence..

önemli olan boşvaktinde seni hatırlayanları sen hiç hatırlamayacaksın.hani boşluk dolduranlardan olmayacaksın.buna dikkat ediyorum ama dönüp dolaşıp ısrar etmeleri rahatsızlık veriyor.

:) karşı koyamamaktan korkuosun dimi..

yoo istikrarlıyım o konudada.sadece dik dursamda duygular rahatsız edıyor benı.

yedek sevgililer genelde birincinin acısını dindirmek için seçilmiş kurbanlardır ve maalesef hiç bir katil kurbanından vazgeçmez

Üst Alt