Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yediğim bazı yiyecekler psikolojimi kötü etkiliyor. Kullandığım ilaçlardan mı?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
631
Reaksiyonlar
351
Patates kızartması, (Kızartmaların beni kötü etkilediğini söyleyebilirim). Buz dolabından yeni çıkmış soğuk köy yoğurdu, Pastanelerde yapılan bazı poğaçalar, daha varmı bilmiyorum aklıma gelmedi.

Yediğim bazı yiyecekler direkman psikolojimi etkiliyor. BUNUN NEDENİ NE OLABİLİR Kİ?

ayDÜNYAvazo

Bağırsaklarınızda sorun olabilir. Yedikleriniz ya da yediğiniz şeylerde bulunan bazı besinler dokunuyor ya da mide-bağırsaklarda sorun yaratıyor olabilir. Bağırsak sorunları insanların psikolojilerini etkiler

Şüphecilik zehirlenecem korkusu..

Vtecll

O şüphe yok bende. Neden oluyor bende bilmiyorum. Doktorluk işimiz varmı ki?

Bende de vardı bir zamanlar döner yediğimde bambaşka bir psikolojiye büründüğümü düşünürdüm.

Başka varmı bilmiyorum şuan aklıma gelmedi.

benimde öyle çay sigara pisikolojime iyi geliyor

Bugün baya kötüydüm ve agresif sinirliydim dün akşam üstü "Tavuk Döner" yemiştim ondandır sanırım. Bu kadar beni nasıl etkiliyor bilemiyorum ki?

Tavuk döneri bir defa yersin ama tavuk yaşayıp yumurta yapsa her gün yumurta rafadan rafadan

(ben)

Sorumu sordun? Yoksa kaç lira olduğunu biliyorsun sanırım. Bu arada yumurtanın çeşitleride var bunlar:
Gezen Tavuk
Uçan Tavuk
Köy Tavuk
Döner Tavuk

En pahalısı DÖNER Tavuk tur olsa gerek. Sürekli dönüyor harlı közde ne yapsın😁😁😁😁😁😁😁

ayDÜNYAvazo

Köşeyi dönersin kardeş

Gezmeyen tavuk mu var, ne demişler gece gezenin ayağına tavuk kakası bulaşırmış

Yandık sıra döner bir fıkra anlatayım dinle

(ben)
Hapis yatan tavuk ne yapsın GEZMEYEN TAVUKTUR.
Evde bakım maaşı alan tavuk ne yapsın GEZMEYEN TAVUKTUR.

Miden de yanma yapıyordur, alerji yapıyor olabilir baya seçenek var. Psikolojini değil sağlığını etkiliyor tahminimce.

Temel taksici olmuş, taksiye üç kişi binmiş yolda giderken yanlış yola girmiş ve demişti bura kadar geldik artık dönmeyiz

Müşterinin üçüde dönmeymiş kardeş

Yemeğinde psikiolojiye ilk defa etki ettiğine şahit oluyorum :D Tam emin olmamakla berber tabi :)

Alman

Ben kendimi test ettim bu konuda ve bazı yiyeceklerin saatler sonra psikolojimi kötü etkilediğini biliyorum artık.
(ben)

Onun kanında var sendede var "neşe" var.

patetes kızartması tavuk döner poğça benim en sevdiğim yiyecekler. o yoğurduda ayran yaptık mı seriyi tamamlıyoruz. :) :)
bu yiyckler sana neden dokunuyor bunlar genel olarak yağlı yiyecekler yağla alakalı bi mide bulantın tiksintin olabilir.

Ben bilmeden sarıkantoron çayı içmiştim. Nereden bileyim sarıkantaron hassas bireylerde psikoza sebep oluyormuş. 1 hafta çok fena olmuştum.
ayDÜNYAvazo

dreamfail
Konuyu "hortlatmışsın" sen be adam.

Alman
Depresif hissediyorum
Veya
Depresyona giriyorum ben. (3 5 saat neyse kötü oluyorum)

Son düzenleme:
Üst Alt