Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

[yegane] Sıradan yeganeden..

yegane

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
insanlar nezdinde değer..

çevremizdeki insanların değişik karakterlerde oluşu bizim zenginliğimizdir çogu zaman.Baska bakış açılarına bakabilmek,farklı düşünebilmek,empati yeteneğini geliştirip daha iyi anlayabilmektir.

Peki bizim varlığımız ne kadar etkilidir ,ne kadar önemlidir çevremizde?Bazen bir iç hesaplaşmasıyla bize verilen değeri düşünürüz.Aslında verdiğimiz değeri hangi ölçüde etkiler deger verilme meselesi düşünmek lazım…sevgi bile karşılık beklendiğinde değiş tokuş değilmidir aslında.Yani ne kadar becerebiliriz biz değer vermeyene değer vermeyi,sevmeyeni sevebilmeyi..bir nokta da sabrımız taşarmı,sabırla devam edebilirmiyiz.Bu kisiden kişiye değişir elbette.

Genelde karşılıksız olsada devam eden duygularım şu günlerde bir karmaşa..Eğer değer verdiğim insan için olmam veya olmamam,varlığım ve yokluğum arasında fark yoksa,veya hayatımdaki herhangi birinin benim için varlığı ve yokluğu arasında fark yoksa…neden devam eder ilişkiler?

Zaman kaybı mıdır bu tür durumlar?Veya insanların birbirini kullanması mıdır acaba?Bunu çok iyi irdelemek ve her insandan bir şeyler öğrenmeye çalışmak gerektiğini düşünüyorum.Her hayat ve her insan ayrı bir hikayedir aslında…Örnektir mutlaka..ama bazen iyi örnek bazen kötü örnek..

Lakin eger birine bir şeyler katamıyorsam,zor zamanında yanında olamıyor ve bir hiçlik ifade ediyorsam kişi için,hayatında angarya olmam bencilliktir.Bencillikte insanoğluna hoş gelmez,gelmemeli aslında..

Ve

varlığım ve yokluğum arasında fark yoksa hayatında,gerek yok hayatında olmama....

böylelikle karakter yapın hakkındada bilgi sahibi olduk evrensel düşüncelisin teşekkürler :)

[FONT=Georgia][SIZE=5]Naftalin kokusu

[/SIZE][/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3]vakit işte bu vakittir, ümitler tükendiğinde.

Sandıktan naftalin kokulu duyguları çıkarma zamanı seninle..

seninle bilmeden sevmeyi, değer vermeyi ,özlemeyi bilmek zamanı.

Gözlerime baktığında gözlerinde erimek, senin varlığından güç almak zamanı hayata inat, yıkanlara inat, kıranlara inat..

Gerek yokmuş bilmelere.Adının, yaşının, geçmişinin geleceğinin hiç önemi yokmuş aslında.

Önemli olan yüreğinmiş.

Önemli olan gözlerime bakıp ''ah yara bilsen Şu yüreğimi '' demenmiş buğulu gözlerle.

Herkesin söylediklerinden farklı değil belki cümlelerin , zira insanlar yalancı, insanlar aldatan, insanlar kandıran oluyor bazen.

Ama basit cümlelerindeki bakış, samimiyet ve riyadan uzak olmakmış önemli olan..

Şimdi sandıktan naftalin kokulu duyguları çıkarma vakti.

Herkese herşeye inat, güçlü olma vakti.

Sendeki beni, bendeki seni bilip güçlü durmak vakti olmusuzluklara.

Herşeye inat, hani birileri rahat uyusun diye kendi hayatından vazgeçerken, birileri rahatsız uyusada..

Sen senden vazgeçerken, ben benden nasıl vazgeçmemki?

Sözlerini tutma vakti,inatla yaşama vakti.Her fırsatta sevdiğine koşma vakti.

Azıcık acısa yüreğim aklıma gelme, sonrada sözünü hatırlayıp gözyaşlarına teslim olmama ve sana inanma vakti.

Biliyorum hayatında tekim ,tek olacagım,Hep yanımda olacaksın, hep ta içimde.

yürekten yüreğe bir köprü kurduk seninle,yıkamaz bunu hiçkimse..
[/SIZE][/FONT]

Üst Alt