Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeğenime artık ben bakacağım. Evde bakım prosedürü nasıl olmalı?

karasukaa

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler ben kuzenimi yanıma alacağım.Şu anki bakıcısı Annesi köye gideceği için bundan sonra ben bakacağım. bu bakıcı değişiklik işini nasıl yapabilirim

Allah razı olsun kardeşim,bakınız. aile sosyal hizmetler kuruma başvurun, annesinden imza isteniyor ama değişiklik yapılması için

Annesi dün gittiği için imza işini hallettiremedim başka yapabileceğim birşey varmıdır. Engelli belgesinde sınırsız süreli %87 oranı bulunuyor.

İmzası olsa daha çabuk işlemi sonlandırılır

Ama durumu bildirirseniz araştırma 1-2 günde inceleme işlem sonlandırılır.
Sizde zaten 5 gün sonra dilekçe verebilirsiniz bakmak istiyorum diye,
(Çünkü hemen dilekçe vermek kabul olmuyor.)
onlar gerekli işlemleri başlatırlar,1 hafta sonrada eve seni ve engelliyi ziyaret için memurlar gelecektir.

Not: kuzeninin ikamet adresi senin oturduğun eve nüfus müdürlüğünden kayıt yaptır,bu önemli

Zorro

Teşekkürler. kuzenimi alıpmı gitmem lazım imza vermeye? Birde nereye gitmem gerek?

Eğer kuzenin konuşabilirse çok kolay olurdu ama kuzenine sorarlar annen sana ne zamana kadar baktı diye,o günden sonra maaşı durdurulur.
Sende 5 gün sonra yeni dilekçe vereceksiniz artık bakıyorum ilgileniyorum diye

Üst Alt