Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeğenlerim Ataksi Telenjektazi hastası. Hidroterapinin yararı olur mu?

aliirfan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, iki yeğenim (23 ve 25 yaşlarında) Ataksi Telenjektazi hastası, zekalarında sorun yok gibi, yavaş konuşuyorlar, yürüyemiyorlar, ihtiyaçlarını da kendi başlarına gideremiyorlar yani tamamen bakıma muhtaç durumdalar. Bu hastalığın tedavisi yok deniyor, son zamanlarda kök hücre tedavisinden bahsediliyor ama acaba ne derece sonuç alınabiliyor. Bir de hidroterapi bunlar için faydalı olur mu, uygulayan ve sonuç alan var mı?
Bütün hastalara Allahtan acil şifalar ve sabırlar diliyorum.

Öncelikle Allah'tan acil şifalar diliyorum.Geçmiş olsun.
Ataksi Telenjektazi yi tam bimiyorum,ben friedreich ataksisi hastasıyım.Kısa zaman önce bir yazıda okumuştum Hidrotepi,Fizik tedaviden daha çok etkiliymiş.Seansı çok pahalıdır bence,ama masrafı Devlet krşılıyormu acaba?Hidroterapi son zamanlarda revaşta olanbir tedavi şekli.Bence ataksi için yüzmek daha etkili olur.İmkanım olsa hemen başlardım Hidroterapiye ama yeni tedavi şekli olduğu için pek yaygın değil ve tam araştırmadım ama bence,yaşadığım bölgede ve Anadolu'nun küçük illerinde hiç yoktur.İmkanınız varsa hemen başlayın,birde kısa sürede fayda göstermesini beklemeyin.

Teşekkürler efsane999, ben de size ve bütün hastalara acil şifalar diliyorum. Allah dert vermiş ise dermanını da vermiştir, arayıp bulmak gerekiyor, tedavi edilen öyle çok hastalıklar var ki bir zamanlar tedavisi imkansız deniyordu, insan oğlunun kendisine verilen akıl nimetini kullanarak yapması gereken daha çoook şeyler var, dua ile bu hedeflere ulaşma yolu kısalır inşallah diyor ve ve tekrar rabbim hastalıklarımıza acil şifalar versin diyorum.

Amin.Rica ederim ve sizinle aynı görüşteyim Ali İrfan GÜZEL;örneğin:Tedavisi olmayan ve çokca ölümle sonuçlanan Kanser hastalığı türlerinin genelinin şimdi bir şekilde tedavisi mevcut.
Hepimize Sabır ve metanetli olmayı diliyorum.

Üst Alt