Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeminle bezdim! Yine hastaneye sevk etmişler!?

apprentice

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar kağıtlarım sonunda geldi, geldi ama beni tekrar başka bir hastaneye sevk ettiler. Bezdim usandım artık. 3 ay bekledim ve gelen sonuç başka bir hastaneye sevk. Madem o hastanenin raporuna güvenmiyorsun neden hakem hastane diyorsun.

Kalp hastasıyım EF 25 gitgide düşüyor, şimdi birde kalk başka hastaneye git bu Allahtan revamı. Madem sevk ediyorsun niye 2-3 ay insanı bekletiyorsun.

:(:(:(

raporu nezaman almıstınız ilk raporunuzun tarıhı ne

aynen kardeşim nalet olsun bu sgk ya bende babam ve annemi kaybettim malül aylı icin başvurus yaptım ve koskoca izmir tepecik eğitim ve araştirma hastenesindeki doktorların verdi yani bulgulara güvenmedi beni 1.5 ay önce eğe universitesi hastanesine sevk etti ve ara karar vermiş %60 varmı yokmu be küfür edicem yakışmaz bana 5 tane göhüsten tut kalca kısıma kadar 6 tane ortapedi cekildim film emg ve göz doktoru ve skolyöz var sağ ayak 2 yaşında cocuk felci sol ayam keza yerden kaldıramıyorum nerdeyse sadece 2 deynek destek olmasa yere cöktümde deynekleri destek almadan kalkamıyorum üstüne nefes darlı veriyor sırtımdan adam beni yetmemiş gibi okadar bakan doktoru hice sayıp neymiş seni benim göndercem hastaneye gidicen oraya bakcak sonra karar vermez birde üstüne 6 ay oldu sonuc toplamı karar vermesi son eğeden uniden gelen raporlar yeni gitmiş ve bu ayın sonuna doru sonuclanır dediler senin iş birde olmaz derse al git vur insanı okadar bezdiriyorlar yani şaşırılmıcak bir mevzu nede olsa devlet kapısı almak icin adamı ürmünü sıkar ama vermeye geldimi sana olmadık yerden bin dereden su getirir yetmedimide der git biraz daha al benim işim bitti senin işin bitse ne olur bitmese ne olur der.......

Kardeşim geçmiş olsun neler hissettiğini gayet iyi anlıyabiliyorum ama ne varki elimizden hiç bir şey gelmiyor
Allah aşkına ''boşa geçen iki üç aylık süreç kimin umrunda'' onu ancak yaşayanlar bilir. yaşadıkların hiç kolay deyil ama,
pes etmek yok allah işlerini kolay ve hayırlı eylesin:(

Deveye sormuşlar: 'Neden Boynun Eğri?' diye, deve ters ters bakmış neyimiz doğruki demiş.. o misali halimiz. :mad:

EF oranım 25 35 ten düştü bu değere. Zaten EKO oldun mu olay bitiyor herşeyi görüyorlar. Aynı sıkıntıyı vergi indiriminde yaşamıştım. O zamanda raporu kabul etmediler. Beni taaa ıssız bir hasteneye sevk edip 6 ay uğraştırdılar. O zaman ki yüzde yüz rapor oranu yüzde 60 a çekildi.

Tek duam işallah vergi indirimndeki çektiğim sıkıntıları bu hastanede çekmem.

@frtongan tam hatırlamıyorum tarihi ama rapora baktım 16.05.2012 imiş.

@algaNihat Zoruma acaip gidiyor. Kuruldan karar taa şubatın 20 sinide çıkmış. Nerden bakarsan bir aydır kağıdı göndermiyorlar. Madem sevk edeceksiniz niye arkadaş sevk edecek insanları illa 3 ay bekletiyorsunuz. Hakımı SGK daki doktorlara helal etmiyorum!!!!

03 03 2013 tarıhınden önce alınana engelli raporlarına sevk isteniliyor normal yani sevk vermeleri size

frtongan Yanlış anladın sen ben zaten sevk ile 2. raporu aldım. Bu alacağım 3. rapor olacak.

frtongan

Bu tarihten önce alınan tüm raporlar için geçerli mi. Yoksa belli hastalıklarda mı sevk ediliyor.

evet maalesef ki sgk malulen emekli olacaklara gerçekten hayatta bıktıracak işlemler yaptırır sonrasında da ya olur ya olmaz.
bende 9 ay önce başvurdum sgk ya malulen için eğitim araştırma ya sevk etti,randevu alıp gitmiştim 2 aysonra randevu rapor vs. derken 5 ay geçmişti sgk bana kağıt gönderdi araştırmanın verdiği karar yeterli değil tıp fakültesine sevk ettiler:)
tamam da geçen 5 ayım ne olacak:),25 gün sonra tıp fakültesine gidecem,bu sefer kesin gibi herkesin hakkında hayırlısı olur inş.

Sabah Ankara Üniversitesi Kalp Hastanesine gittim tee nisanın 2sine muayene için randevu verdiler. EKO için acaba ne kadar sürede randevu verecekler :(

Merhaba. Öncelikle gecmis olsun.bende de ef 25 emekli edene kadar benide 2 sefer hastane raporu aldırdılar.daha yeni engelli kart icin oran belirten rapor aldım kendi istegimle. 0/0 100 özür oranı . Kardiyoloji bastan 50 -25-10 sekilinde yazdı ancak dahiliye 20. Ve bir yer daha 10 yazmıştı.ben yinde doktora itaraz ettim.NHYA 4 EF25 hastalarının ekokardiyografik neticesi ile 0/0 100 olduğunu söylediğimde aslında hak ettigimi ancak bashekimligin yüzde 100 yazmasını istemediğini söyledi.uzatmayayim neticede 0/0 100yazdi.bilginize

merhaba devlet kurumları maluliyet başvurularına engelli başvurularına nazaran dahamı sıkı ve baskın davranıyor ocaba

evet kardeşim icine sinmedimi sindirinceye kadar insana işkence ettiriyor.
sonra ya olur ya olmaz der geciştirir işleri olan gene engelli insana ve mahdur olan kişiye olur

Üst Alt