aynen kardeşim nalet olsun bu sgk ya bende babam ve annemi kaybettim malül aylı icin başvurus yaptım ve koskoca izmir tepecik eğitim ve araştirma hastenesindeki doktorların verdi yani bulgulara güvenmedi beni 1.5 ay önce eğe universitesi hastanesine sevk etti ve ara karar vermiş %60 varmı yokmu be küfür edicem yakışmaz bana 5 tane göhüsten tut kalca kısıma kadar 6 tane ortapedi cekildim film emg ve göz doktoru ve skolyöz var sağ ayak 2 yaşında cocuk felci sol ayam keza yerden kaldıramıyorum nerdeyse sadece 2 deynek destek olmasa yere cöktümde deynekleri destek almadan kalkamıyorum üstüne nefes darlı veriyor sırtımdan adam beni yetmemiş gibi okadar bakan doktoru hice sayıp neymiş seni benim göndercem hastaneye gidicen oraya bakcak sonra karar vermez birde üstüne 6 ay oldu sonuc toplamı karar vermesi son eğeden uniden gelen raporlar yeni gitmiş ve bu ayın sonuna doru sonuclanır dediler senin iş birde olmaz derse al git vur insanı okadar bezdiriyorlar yani şaşırılmıcak bir mevzu nede olsa devlet kapısı almak icin adamı ürmünü sıkar ama vermeye geldimi sana olmadık yerden bin dereden su getirir yetmedimide der git biraz daha al benim işim bitti senin işin bitse ne olur bitmese ne olur der.......