Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni 1.6 otomatik vitesli Volvo S60 çıktı

fiyatı çok fazla 71 den başlıyo otomatik ve dizel alalım desen 82.500 oluyor bu fiyatlar çok fazla bu kadar param olsa tiguen alırım

nasıl yani zaten dizel olan model 2000 cc? benzinli olanda ewt gerçekten bayaa pahalı ;)

bu paraya en full passat yada mersedes bmw audi alınır

ötv istisnalı mercedes c 180k 62bin civarı bmw 3.16 50bin civarı yani bu paraları verdikten sonra ikisinden birini alırım

Barın arkadaşım tecrübelerine saygı duyarım lakin bizim ülkemizde araba piyasası var ve bu piyasa da tutmadı mı tutmuyor satarken çok sıkıntı yaşıyorsun.şöyle ki ben 2008 yılında ford mondeo yeni kasa araç aldım 51bin inanın bu aracı 1.5yıl sonra satmak istedim ve bana verilen para 33bin ha bu araç passat olsa idi en fazla 40-42 bine düşerdi anlatmak istediğimi anlıyorsundur ayrıca servis problemi var her ilde ne yazık ki servisi yok

Arkadaşlar volvo olunca şöyle bir durun bizler arabayı satmak için almıyoruz ki en az 5 yıl zaten mecbur bineceksin bir 10 yıl daha binersin ben diyorum ki hatta ölene kadar binersin konu güvenlik burada piyasa değil diye düşünüyorum...

Evet aynı dilden konuşuyoruz..
Ben hala anlamıyorum kişi arabayı alıyor ama 5 yıl sonra zarar eder miyim diye düşünüyor hiç güvenlik düşünen yok bu alacağınız alacağımız arabalara sevdiklerimiz biniyor ..
Lütfen bu işe ticari amaç ile bakmayın Volvo dünyada kendini kanıtlamış bir markadır imkanım olsa düşünmeden alırım....

Söz konusu olan VOLVO ise gerisi teferrüattır.

bende volvo ve mercedes hayranıyım gerisi boş 2 side mevcut mercedes 250D volvo 940 turbo asla satmam tabi kar olursa weririm :)

Arkadaşlar Merhaba,

Benim yüzde 42 raporum var ama dahili olaraktan fiziksel bir engelim yok yani. Ben de vergiden muaf sayılıp arabayı indirimli alabiliyo muyum?

Bedensel engeli bulunmayanlar ÖTV istisnasından faydalanamaz..

o arabaya o parayı verene .....

lütfen mesaj yazarken tebiye sınırlarını aşmayınız.
Edit: Anti Oksidan

power shift ne kadar verimli çalışıyor acaba? alan arkadaş olsada birkaç yorum duysak

Hangi babayiğit alacak o paraya bu arabayı. Başlığa bakınca yetişen alıyo gibi algılansada çok para aga bizi bozar bu makina.

Powershift dsg gibi bir şanzımana yani güzel bir şanzıman.
Bunu alacağınıza yakında pejo 508 geliyor 1.6 otomatik dizel, ona bakın derim.
Otomatik şanzımanı dsg powershift edc gibi olmasada ihtiyacı karşılar nitelikte.

TV reklamlarında araba boy gösteriyor. Nete düşmemiş olabilir henüz.

fiyatı 71.660 tl :) 180 hp bu arabaya benzin dayanmaz bencede peugeot 508 daha mantıklı ve fiyat olarak ta daha uygun 53.000 tlden basladığını biliyorum ama otomatiği ne kadardır bilmem

mrb arkadaşlar 0 araba almak istiyorum.%42 raporum var ötvden yararlanarak araba alabilirmiyim?

işitme kaybım var

Üst Alt