Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni Abonelikler için hangi indirimlerden nasıl faydalanırım?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Yeni bir ev aldım. Yeni ev abonelikleri için neler gerekli. Su haricinde engelli indirimi kullanabileceğim abonelikler varmı ?

Su Aboneliği
Elekrik Aboneliği
Doğalgaz Aboneliği

Bilgisi olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Hayırlı olsun. Abonelikde değil ama kullanımda Suda indirim var.

Çok teşekkür ederim. Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşALLAH.

Evet suda indirim olduğunu biliyorum. Ama neler gerekli olduğunu unuttum. Hatırlıyormusunuz. Arkadaşlar.

internette var. suda var. elektrikte yok. telefonda var. ayrıca eviniz hayırlı olsun güle güle oturmak nasip etsin. rabbim kimseyi evsiz yurtsuz bırakmasın. herkesi kiracılıktan kurtarsın. yaşlansakda bir gün olsun bir odalı evde olsa oturmak nasip etsin herkesi

Eviniz hayirli uğurlu olur inşallah. Suyu elektriği actirmak için deprem sigortası yaptiracaksiniz. Su aboneliginizde engelli kimlik kartinizi ya da raporun fotokopisini yaninizda götürün. Tel aboneliginde sosyal tarife alin. İnternet için iş neti tavsiye ederim. Kampanya yok ama fiyatlar indirimli. Senelik sözleşme de yapmiyorsunuz. Digiturk te de %50 indirim var. Bunun dişinda indirim yok. Bir de emlak vergisi için başvurun. Başka gayrimenkulunuz yoksa muaf tutuluyorsunuz onda da.

hatti

İnternet için iş neti tavsiye ederim. dedin ya aylık ücreti ne kadar.

Teşekkür ederim arkadaşım hatti .

Kredi kullandığım için zorunlu deprem sigortası yapıldı. Birde iskan istiyorlarmış. Tapu ve kimlikle sanırım başvuru oluyor. Askiden görüştüğüm kişi bunları istedi.

Diğer kurumlarda benzeri şeyleri isteyecektir büyük bir ihtimalle diye düşünüyorum. Birde abonelik ücretleri ne kadar acaba.

Üst Alt