Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni alacağım işitme cihazını birkaç gün deneme hakkım var mı?

DİLEKREM

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
yeni bir işitme cihazı almak için, işitme cihazını birkaç gün deneme hakkım varmı ?

genelde 1 2 saat verebiliyolar diye biliyorum. bzm insanımız "işine gelirse arkadas" demeyi pek sever de ..

bende bi işitme cihazı denedim bi hafta denedim

bende haftaya işitme cihazı denicem....

yelizzz beni sasırtıyorsun, hangi işitme merkeziymiş bu ?

simensdi alışamamıştım geri vermiştim :)

niye begenmedin yelizz siemens cok guzel bi marka benim denediklerim cok begenmistim ama pahali geldi sesini ayni benim canta gibi sevmistim daha guzel anlar gibi olmustum
yalnis bi siemenslerin amr diye timerlileri olurmus yari dijital ondanmi begenmedin sonucta tam dijitaller makbul

denemek için oticon sumo dm buldum 1 hafta 10 gun deneyeceğim hemde 2 tane :)

ekremm,
kim verdi 1 hafta 10 gün denemeniz için?
genelde vermiyorlar o kadar.

Bende denemek için istemiştim. Kadıköy'deki İdis'ten Oticon Sumo DM'yi almıştım. 1 hafta denedim güzeldi ama telecoil'i yüklememişti. Onuda yükleyinde öylede deneyeyim dedim bir hafta daha denedim.Yani 2 hafta cihaz bende kaldı. Açıkcası bu benim ilk tecrübem. Hiç bilmiyordum böyle denemek için verebileceklerini açıkcası İlknur hanım kendisi teklif etti. Hemen aşağısında Phonak'ınkine gittim ondan da denemek için izin istedim ama veremeyiz dediler zaten o anki denemelerden de memnun kalmamıştım.

tuhhh yapmaaa bulnes
bi umidim daha kaldi karsi dagin ardinda ondan sonra seyreyin vaveylayi dercesine bi phonak kaldi denemedigim
olsun ben yilmam eksiyim bakalim phonakcilara vermezlerse zaten ne mene oldugu bi yarim saattede bagiriyo bu naneler ne oldugunu

İstanbulda işitme cihazı deneme süresi veren firmalar varmıdır ?

Bulnes, Denediğiniz firmanın tam adresini alabilirmiyim ? Gerçi 2010 yazılmış bir yanıt ama sansımızı denemek isteriz.

...ansızın...;

Merhaba,
Ben Oticon SUMO DM'yi Kadıköy İdis şubesinden deneyerek aldım. Adresi aşağıdaki gibidir.
İDİS Kadıköy Mağaza
Kuşdili Caddesi No:7 Altıyol
Kadıköy / İSTANBUL
Telefon : 0 216 337 47 00 | Faks : 0 216 337 73 74
Kısaca tarif etmek gerekirse, Kadıköy Boğanın oradan Fenerbahçe stadına doğru giden yol tarafında boğadan 10 mt. ileride hemen soldadır.

arkadaşlar ben duysel den aldım kanal içi kalıp parasını vermek şartıyla memnun kalmazsan iade alıyorlar belli bir süre yok yasal hakkınız varmış

vakti zaanında ısrarla 1 hafta denemiştim.
her ne kadar deneyip beğenip alsakta alırken indirim talebinde bulundum hal böyle olunca aldığım cihazlarla denediğim cihazlar aynı isimde olmasına rağmen kullandığım cihazlar denediğim cihazların yerini tutmuyordu.

Üst Alt