Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni alacağım malulen emeklilik raporu, evde bakım raporumu etkiler mi?

Muyo

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
1
Evde bakım maaşı alıyorum, malulen emeklilik için başvurdum,bu malulen emeklilik raporum ağır engelli yani tam bağımlı olmazsa evde bakım maaşım kesilir mi...yoksa maluliyet raporu sadece malulen emeklilik için mi geçerlidir.onceki ağır engelli raporumu geçersiz kılar mı......?

Tam bilgim olmasada......
Raporunuz ve vergi indiriminiz sürekliyse
Yeni rapor almanıza gerek yok sanırım...
Bu arada malulen emekli olmak için yeni rapormu çıkarıyorsunuz yani yeni sağlık kurulu raporumu yoksa hastalık olarak yani malulen emeklilik için hastalık raporumu
Yeni sağlık kurulu raporu tam bağımlı yazmasa maaşınız kesilir

Bilgili arkadaşlar mutlaka cevap verir

Malulen emeklilik raporu çıkarıyorum, engelli raporu değil.evde bakım maaşı için ağır özürlü raporum vardı zaten...sormak istediğim maluliyet raporu evde bakım maaşıma zarar verir mi.

Malulen emeklilik raporum tam bağımlı değildir diye çıkmış.evde bakım maaşım kesilecek mi şimdi.

Rapor senin eline gecmiyoki

Kuruma sor bence bende merak etdim

malulen emeklilik raporuyla engelli emekli raporu farklı şeyler bence kalem apla cvp verirse iyi olur birinde oran yazmıyor malulende sadece teşşiz yazıyor 2 si farklı şeyler vasi raporuda farklı mesala

İkisi farklıymış raporların.maas kesilmeyecek mis.mutlu oldum....

Üst Alt