Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni alacağım rapor düşük gelirse eski raporumu olumsuz etkiler mi?

trampking

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar iç hastalıklarından yüzde 80 sürekli raporum var ve engelli çalışanım. ÖTV siz araç almak için tekrar rapora başvurmak istiyorum. Eğer raporu alamazsam veya rapor oranı düşük çıkarsa benim sürekli olan raporumu etkiler mi? Herkese çok teşekkür ediyorum.

etkiler tabi eski raporun hiç bir hükmü kalmıyor

Ehliyet in olmadığını araç kullanmadığını var sayarsak yüzde 90 alman gerekli .Alacağın rapor yüzdelik olacağı için yeni rapor geçerlidir yüzde 80 altına inme korkunuz varsa kalkışmayın derim

Raporum yüzde 80 maliyeden geçen yüzde 70 bağırsak hastalığım var sistemde hala yüzde 70 gözüküyor sanırım ehliyetim var sanırım en iyisi vazgecmek

Sürekli raporun varsa hiç bulaşma yüzde 70 ve aşağısını vermeli yüksek ihtimal,, bedensel engeliniz varsa yüzde 80ile araç alabilirsiniz ama değilse yüzde 90 ve üzeri olması lazım almanız için,, şuan elinizdeki rapor ile gidip görüşün bayilerle onlar derse olmaz bu raporla o zaman yeniler siniz.
NOT: FARK ETMEMİŞİM İÇ HASTALIKLAR YAZMIŞSINIZ YÜZDE 80İLE SANMIYORUM AMA Bİ DENEYİN ÇÜNKÜ YILLAR ÖNCE KUZENİME O ORANLA ARAÇ VERMEMİŞLERDİ BELKİ ŞİMDİ VERİLİRSE BİLEMEM EN İYİSİ BAYİ İLE GÖRÜŞMENİZ

Üst Alt