Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni aldığım akünün kablosuz çıkması normal mi?

Konular
1
Reaksiyonlar
0
Değerli arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım..İyi bayramlar bu arada..Bi sorum olacak -bilgisi olan tüm dostlardan bilgilerini benimle paylaşıp bana yardım etmelerini rica ediyorum..

Arkdaşlar şimdi benm arabamın ilk kez aküsü bitti-ömrü bitmiş dediler.. Ben de jel akü aldım sayılır.. Sizlere sorum şu: akü bana ilk geldiğinde arbaya gücünü aktardğımız o güç kablosuyla gelmiyor.. Acaba ben bu sorunu nasıl halledebiebilirm?
Eski akümdeki kabloyu söküp yeni aküme bi elektrkçide taktırsam olur mu? AKÜ nün kablosuz bana gelmesi normal mi?

Yardımlarınızı beklicem..

saygılar sevgiler ii geceler...:rolleyes:

aküler yenilenince kablo vermezler aküler kutulara uygunsa biliyorsanız kendiniz veya bir elektrikçiye başlatabilirsiniz aküler seri bağlanacak

Cevabın için teşekkrler değerli kardeşim.sanırım o zaman eski akümün kablosunu söküp yeni aküme taktırmam gerekecek elektrkçide... :d bi de benm eski akü 35 amper kuru akü ben 55 amper jel akü alcam.bi sorun çıkmaz di mi. Inşallh? :(:(

aracınız ne marka eğer yetkili servisi varsa bilgi almanızı tavsiye ederim 55 amperlik aküler seri bağlanınca 110 amper güce ulaşır sistem uygun değilse motor veya kumandaya zarar verebilir

Üst Alt