Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni aldığım Polo aracımı satıyorum..?

ZERYAM

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Mrhba arkadaşlar buçuk ay önce ben
Polo aldım park sensürü olmadığı için kulanamiyorum satmayı düşünüyorum 45 aldım 42 ye verecem anlaşırsak

Bir buçuk ay önce aldım parkta duruyor kulanamiyorum urfa bayisinin kupasına geldim hakkım olduğu halde arac değişime günderilmedı bende kulanamiyorum çönki el apartlı olduğu için arkama fünemiyorum nir ayağı ssğlam olan bir engelli kulanabilir almak iatiyen olursa engelli-05@hotmail.com dan bana ulaşabilirler

Birde anlasaydık zeryam..daha acık ve dıkkatlı yazarmısın

Ötv indirimlimi aldınız?Aparat varmı?Otomatik vitesmi??Daha fazla ayrıntı yani??

Evet otomotik dizel apartı var ötv indirimiyle aldım

Görüntülü park sensörü taktırın araca işi çözmüş olursunuz diye düşünüyorum..!

2.000-3000 tl ye taktırabilirsiniz.

Taktıramiyorum çönki yazılımı yokmuş bayinin dediğine güre aslında çok üzüldüğüm içinde kulanmak istemiyorum ve bir daha asla urfa vimsadan araç almayı düşünmiyorum hata doğuş holdinge bağlı hiç bir araç almam[emoji3][emoji3]onlar canımı yaktı allahta onların canını yaksın

sahibinden.com a ilan verin..Ayrıca burayada aracın resimlerini özelliklerini falan yazarsanız almak isteyen sizinle ilteişime geçer mutlaka

songül hanım ayrıyetten de park sensörü taka biliyorlar ister ufak ekranlı ister ekransız isterseniz dikiz aynasının ekranlı geri görüş kamaralı olanları var size onu tavsiye ederim boşa aracınızı satıp ötv hakkınızı 5 yıl boyunca kaybetmeyin derim.

Kardeş 150 200tl takiyorlar görüntülü kamera zor birşey degilki iyi arastir

Engelliden engelliye satarsamda hakımı kayb ediyormuyum?

Sorun para değil araç garantiden düşiyor diyorlar

Bu gibi aksesuarların garanti bozma şansı yok kim demişse buna sadece gülün .

Kaldıki kasko fatura beyanında zararınızı bile karşılıyor bu aksesuarların.

yeni polara dizel otomatik en pahlısı 60 bin bile değil vergi indirimli 41 e gelir sen nasıl 45 aldında 42 verrim diyon bana bunu bir açıklarmısın. sanki enayi avına çıkmış hissi uyandırdı birden

Mustafa toprak kimseyi enayi yerine koymıyorum aracin fiyatı 42 bin bin tl engelli apartı yaptırdım 308 tl siğorta 1200 de kasko ödedim bunun neresi enayi avına çıkılmış herkesin aklı var herkes her şeyi biliyor kimse kimseye zorla bişeyde satamaz değilmi[emoji9]kimse enayi değil bana söylenen aracın ana fiyatı 62 bin 42 bin engelli fiyatı denildi kimseye yalan borcum yok kusura bakmayın

bundan 1 ay önce adanada bir bayiden sordum polo 1.4 dizel otomatiği ful paketi tescil işlemleri dahil 41 binlira aparat hariç fiyat vermişlerdi zaten kasko ve aparatı ilave ettiğin zaman yaklaşık fiyat rtaya çıkıyor.bayii çıplak fiyatı 61 bin tl olduğunu söylediler

Evet urfada fiyatlar biraz daha yüksek güsteriliyor dışardaki fiyatlarla baya fark var

Üzüldüm haline özene bözene araç al geri görüş kamerası yüzünden sat. Mücadeleci ol . yazık o aracı alırken ne kadar mücadele etiğini unutma sonuca varmak için çok kısa bir yerin kalmış arkadaşlar ne güzel şeyler önermiş. Şu kamerayı taktır birde selfi çek .
Saygılar.

Mrhba arkadaşlar sizi dinledim ve bu gün aracımı servise verdim cihaz takacaklar çok tşkr ederim güzel önerileriniz için rabbim olmayan her kese nasip etsin inşallah[emoji4][emoji4][emoji4]

Güle güle kullan Allah yar ve yardımcın olsun.

Syn zeryam sen ne istediğini bilmiyorsun insan alacağı aracı almadan önce test eder aklına takılan soruları sorar burda dert yanmaz yok park sensörü yok geri yok ileri önce ne istediğinizi bilin sonuca daha çabuk ulaşırsınız bu hataya herkes düşüyor aracına 36 bin vereyim saygılar.

Relaxx bey sizin gibi akkılı olamadım üzgünüm dediklerinizi düşünemedim[emoji35][emoji35][emoji35]

Üst Alt