Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni aldığım raporda oranım %70 den %57'ye düşürülmüş..?

Konular
21
Reaksiyonlar
4
Arkadaşlar merhaba yeni aldıgım raporda oranım %70 den %57 ye düşürülmüş?

2003 yılında haseki devlet hastanesinden aldıgım raporda KONJANTİAL SAĞ DİRSEKTEN AMPUTE, SAĞ ALT EXTREMİTEDE 15 CM KISALIK VAR DİYOR VE %70 VERİLDİ

14.11.2011 de silivri devlet hastanesinden aldıgım raporda SAĞ ÖN KOL AMPUTE-SAĞ DİZEKSTANSİYONKONTRAKTÜR YAZIYOR VE %57 VERMİŞLER.

yeni raporu iş yerime vermedim malum 2. derece de 350 tl vergi avantajım var 3. derece de ise 170 tl

şimdi benim anlamadıgım 2003 yılından bu güne benim haberim olmadan bu rhatsızlıklarım %13 iyileşmemi göstermiş konu hakkında tecrübesi bulunan arkadaşlardan bilgi ricaa eediyorum teşekkürler.

sizin durumunuzda değişiklik yok ancak yönetmelik sizden sonra 2006 ve 2011 yıllarında değişti. yeni oranlar en fazla ortopedik özürlüleri etkiledi.

Tayfunun dediği gibi oranlar 2003 den bu yana değişmiş.
Bayağı bir kişi etkilenmiş.
Geçen ben incelerken psikyatri kısmını eski ile yeniyi karşılaştırdım bir kaç hastalık eklenmiş ve bir kaç mevcut hastalığın oranı yükselmiş.
yani kimi yükselmiş kimi düşmüş.

arkadaşlar rapora itiraz ettim tekrar heyete girdim bakalım bu sefer ne çıkıcak sonucu yazarım mutlaka.

arkadaşlar 14.11.2011 de silivri devlet hastanesinden aldıgım raporda SAĞ ÖN KOL AMPUTE-SAĞ DİZEKSTANSİYON KONTRAKTÜR YAZIYOR VE %57 VERMİŞLERDİ?

İTİRAZIM KABUL EDİLDİ VE RAPORUM TEKRAR %72 YE YÜKSELTİLDİ.
AÇIKLAMA BÖLÜMÜNDE: SAĞ ÖN KOL AMPUTE-SAĞ DİZEKSTANSİYON KONTRAKTÜR(tablo 3.4 yürüyüş bozukluguna göre özürlülük oranları-orta-f;hasta afo sağ bacak ortezi kullanmak zorundadır) olarak değiştirilmiş

merhaba itirazı nereye yaptınız bilgi verebilirmisiniz benimde eşimin rapor oranını değiştirdiler de işe yarıyosa bizde itiraz edelim

Orkide;
İl Sağlık Müdürlüğü diye biliyorum.

teşekkürler arkadaşler.
raporu aldıgın hastaneye itiraz et onlar gene aynı görüşte bulunurlarsa seni bir üst hastaneye sevk ederler diye biliyorum.

Üst Alt