Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni aldığım raporumla vergi indirimine başvurabilir miyim?

deli yurek1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Bulent bey ben atibik psikoz tesisiyle heyete basvurdum ve % 45 surekli rapor aldim basvuru sebebimde dilekcede engelli kimlik karti icindi ben bu yeni aldigim 12 mart 2014 tarihli raporumla vergi indirimi alabilirmiyim yoksa beni tekrarmi hastaneye gonderirler lutfen acale cevap

O raporla vergi indirimine başvurabilirsiniz. Hiç bir sorun olmaz.

Bulent bey peki surekli olan raporumu vergi indirimindede surekli verirlermi? Vermeme gibi bir olasiligi varmi.

Teorik olarak evet, istedikleri rapora kontrol muayenesi koyabilirler. buna genellikle psikolojik değerlendirmelerin yer aldığı raporlarda gerek görüyor kurumlar. Nadiren de bazı kanserler söz konusu olduğunda...

Bulent bey tekrar merhaba ben atibik psikoz % 45 raporumu isyerime verdim vergi indirimi almak icin calistigima dahi yazi istedim isyeri yaziyi vermedi benden çalışabilir yazisi istiyor raporumdada ağır özürlü olmadigimi ve calisamiyacagi isler bölümü de bos bu ne anlama geliyor bu bölumun bos olmasi her işte çalışabilir anlamina gelmiyormu

Ben simdi ne yapmam gerek çalışabilir yazisi icin nereye basvurabilirim

Birde bu rapora gore direk çalışabilir yazisi verirlermi yoksa bu iste çalışabilir şu iste calisamaz diye bir ibara olurmu?

Evet, çalıştırılamayacağı alanlara dair bir kısıtlama yazılmamışsa, her işte çalıştırılabilir anlamına gelir. Yani, elinizdeki rapor çalışabileceğinizi gösteriyor. Ayrıca bir rapor istenmesi tümüyle anlamsız.

Üst Alt