Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni aldığım raporun düşürülme olasılığı var mı sizce?

okaneren

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar, birkaç ay önce sağlık raporunu aldım dediğiniz gibi gerekli görülen tüm yerleri işaretlettirdim, ancak bir sorum olacak sizlere sağlık kurul raporunda 193. sayılı gelir ys. nın 31. maddesinden yararlanabilir diye not da var, ayrıca "yeni yönetmeliğe göre hakem hastane tarafından ayrıntılı şekilde" verilen raporun maliyeden dönme olasılığı var mıdır?

KARDEŞİM 193 sayılı gelir kanununun 31.maddesi nedirki önce buna bi bak :eek: ama yararlanabilir dediğine göre yararlı bişey demek ki :D

kardeşim yararlı birşey:D
vergi indirimi denilen şey bu hani maliyeden gelen:)

sonunda cevap yazan sen oldum çok çok mersi

kardeşim merak ediyoruzda ben önceden de belirttim yüzde kaç rapor alırım veya maliye raporu düşürürmü soruları bizim cevaplamayacağımız sorular.rapor almak isteyen gider doktora bakar yüzde kaç almış sende gönderirsin maliyeye belki düşürürler belki düşürmezler kimse net bi cevap veremez ben derim düşmez sen gönderirsin düşer maliyedekilerin bilce iş nasılsa göndercen cevap gelince anlıcan biraz sabırlı olmak gerek:D

öyle tabii ki de aslında şöyle bir durum var Konyada benim rapor aldıgım hastaneden başka hakem hastane yok. yani beni gönderecekleri başka bir hastane yok. ancak yeni tetkikler isteyebilirler diye düşünüyorum bunda da sorun çıkmaması için raporda herşeyi detaylı olarak cetvele uygun şekilde yazdırdım.

konya iline yakın bir ile gönderirler hakem hastane olarak diyelim neresi yakın Ankara,kırşehir bilmem neresi sen ilk önce bir gönder raporu düşürürlerse o zaman illa konya da olcak yok seni sevk edecekler sen daha göndermeden hakem heyeti düşünüyorsun :eek:belki rapor olduğu gibi onaylancak bilemeyizki...

inşallah sorunsuz hallolur. yaa büyük eziyet hastane ortamına sağlığımın bozulmaması için girmemem gerekiyor. Allah herkesin yar ve yardımcısı olsun diyeyim ne diyebiliriz ki başka

Üst Alt