Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni aldığım ReSound LS561-DRW cihazımı satıyorum

suat65

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Mrb ben yeni 3 ay oldu aldığım işitme cihazımı satmak istiyorum. Son geçirdiğim ameliyatla işitme kaybımı tamamen kaybettim :( cihaz işimi görmüyor daha öncede forumda konu açmıştım yeni cihazı alırken bildirmiştim forumda cihazım markası ReSound LS561-DRW fiyatı 5250 tl indirimli 5000 ne almıştım 2 tıl garantisi devam ediyor teklif vermek isteyen varsa yazabilir.
cihaz resimleri ve kendi telefonumla çektiğim resimler bağlantı özellikleri

xIcNA.jpeg
[/url][/IMG]
xcecd.jpeg
[/url][/IMG]
C9y3x.png
[/url][/IMG]
2P136.png
[/url][/IMG]
JMWy6.png
[/url][/IMG]

Minik73

fiyat konusunda kendi durumunuza göre özelden teklif verin size yardımcı olurum yardım severlik yapmak istiyorum çünkü işitmemi kaybettim.

Şu an o cihaz senin adına resmi bir şekilde kayıt oldu. Bunu satsan da değiştiremezsin; ama satabilirsin tabii ki. Hiçbir sorun çıkmaz. Yalnız satın alacak kişinin, bir duyma merkezinde denemeden satın almamasını tavsiye ederim. Herkesin duyma ve anlama seviyesi farklı olabiliyor.

atom_bombası

aldığın malı nasıl değişe biliyorsun cihaz olmasada başka birşey olunca satıp değişe biliyormusun herneyse duymer merkezlerinde kulağına göre ayar yaptıra bilirsin yanlış insanlar size denk gelmiş bizim malımız değil bizden almadınız ayar yapmayız gibi sorunlar size denk gelmiş birine tafsiye etmeden önce durumu anla cihaz 5250 tl millet alamıyor bende işitmemi kaybettiğim için cihazı belki hediye edebileceğim şekilde veriyorum insanların umudunu çizme :)

@suat65 yok kardeşim. Yanlış anlama. Kötü bir şey demedim. Ben de 4500 tl'ye aldığım cihazı 3-5 ay kullandım ve elden çıksın diye 3000'e satıyordum. Çünkü faydasını görmüyordum; ama taktıkça çok faydası oldu. Meğerse beyin, kulak ve vücudun alışma aşamasıymış.

Şu an cihaz takmıyorum ve sorun yok denecek kadar az çok şükür. Biriyle buluştuk. Gittik aldığım yere. Adamın kulaklar daha zor duyma cihazlarına uygunmuş. Yani onun duyma seviyesine göre değilmiş. Hastaların duyma seviyesine göre cihaz özellikleri var. Ben de satamadım mecbur ve iyi ki satmamışım. Kullandım bir müddet.

Şu an ayar yaptırmam gerek ve cihazın fiyatı şu an 6000 tl'yi geçiyor. Meğerse benim cihaz çok özellikli gelişmiş modelmiş. Satsaydım bedavaya gidiyordu. Yani senin duyma seviyene uygun verilen bir cihaz, başkasının duyma seviyesine ya çok fazla, ya çok az ya da tam olacak. Bunun için denemeden almayın dedim. Sahibinden.Com'dan da satabilirsin. Değiştirme olayını bilmiyorum. Belki satın aldığın yer, senden daha düşük fiyata satın alabilir; ama zannetmiyorum alacaklarını.

cihaz hala elimde fiyat 2400 TL

Üst Alt