Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni aldığımız %52 oranındaki raporumuzla vergi indirimine başvurabilir miyiz?

özçiçek

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
1
19 ocak ta yeni aldığım raporla % 52 oranında eşim vergi indirimine başvurbilirmi? Ben çalışmıyorum ve eşimin sosyal güvencesinden faydalanıyorum.Maaşına ne kadar yansır acaba?

%52 raporun la vergi indirimine başvurursun ama o rapor ankara ya gider ve sana %35 olarak geri göner aynısı benim başıma geldi güzel kardeşim acı ama gerçek bu sen yi,ne de başvurunu yap

Eğer baltzard formülünü doktor doğru hesaplamışlarsa niye sorun çıksın siz başvurunuzu yapın

yani... belli bişey dizaltı ampute(bacağımın geri gelecek hali yok) ve göz problemi;

demet hanım yazılan herşey dogru değildir. sizin aldığınız raporda hata yoksa sorunsuz maliyeden vergi indirimin onaylanır inşallah eğer bir sorun varsa da seni tekrar hakem hastaneye sevk ederler. hakem hastaneden aldıgın rapor kesindir. eğer bu rapor maliye tarafından onaylanmaz ise mahkemeye başvurma hakkın var. ve bu olayla ilgili emsal teşkil eden davalar. yani hakem hastanenin raporu maliye tarafından kabul edilmek zorunda kalır.

Başvuru yapabilirsiniz, hiç bir sorun olmayacaktır.

maaş bordrosu asgari ücret olan eşimin maaşına 3.derece vergi indirimi nekadar yansır ?

benim raporum 49 diz den ampute artı yanık sekeli rapor tarihi 2009 10 ay acaba vergi indirimi için raporum geçerli olurmu...

kardeşim anlamadığım tam olarak ne yazdığını.raporun hangi konuda geçerli olacağını belirtmemissin. eger vergi indirimini kasdediyorsan tabii ki maliyeye başvurabilirsin. ama seni tekrar hastaneye sevk edebilirler.

Üst Alt