Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni alınan %59 oranlı rapor Maliye'de düşürülür mü?

celalefe

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
05 05 2015
tarihinde ver gindirimi için hastaneye baş vuran ar kadasımız önce muayne olur son ra gider ver gi dairesin den sevk alır aynı hastaney ve bir hafta sonra hiyete girer hiyete gir dik ten bir hafta son ra hastane ar kadasım raporun bir nusasın verir di gerini ver gi dairesn biz göndere cez der bu RAPOR ANKARADAN YUK SEK SALIK KURULUNDA
yüzde KAÇ OLARAK GERİ DÖNER 40 kınaltına düşerse bu arkadaş neyap malı
teşekür ederim

Yeni tarihli, özürlülük ölçütü cetveline ve usulüne uygun alınmış %59 luk bir rapor %40 ın altına düşmez merak etmeyin.

usulune uygun derken
deyerli dostum konu tamamen yukarıda yazdı gım gibi ol muş tur benim merak etigim bu yüzde 59 kaça düser
yada aynı oran mı kalı yor hani herkez di yor ya yüksek kurulda SÖYLE DÜŞÜRÜ YORLAR BÖYLE DÜŞER FALAN

İlla düşecek diye birşey yok,artan bile var.
Eskiden daha fazla rastlanıyordu bu düşürme olayına. Cetvelde 5 iken adam 10 veriyor,bu da tabi cetvele uygunsuz olduğundan düşürülüyordu.
Artık hastanelerde kurullar güncellenen cetvele mümkün olduğunca uygun oranlar verme konusunda daha hassaslar.
Artık genelde gittiği oranla onanıyor,bir kaç puan sapsa da raporunuz %40 ın altına düşmez rahat olun.

celalefe ufukalp kardeşimizin dediği gibi sorun çıkmaz benim %47 idi düşürülmeden onaylandı

Bence de sorun çıkmaz artık maliye fazla uğraştırmıyor hele rapor usulüne uygun ve de yeni tarihli ise.

çok teşekür ederim degerli doslar bil gilerinize
sukonu da açık ca yadın lana madım
USULÜNE UYGUN RAPOR DER KEN NEYİ KAST EDİYORLAR

Üst Alt