Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni alınan düşük oranlı raporla hak kaybı yaşar mıyım?

hnnnsln

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese iyi günler.

Geçen yıl Nisan ayında iş için rapor aldım ve %42 süresiz oran verdiler. Geçen gün ÖTV indirimi için tekrar başvurdum oranın düşmesi halinde daha önceki kazanımlarımdan (ekpss, seyehat kartı vs) kaybım oluşur mu? Mesela ekpss'ye gireceğim en az %40 istiyorlar diye biliyorum. Oran düşerse ona giremem mi? Ötv için ortopedi olduğu için bir önemi yok oranın biliyorum fakat diğer şeyleri etkiler mi? şimdiden teşekkürler.

hnnnsln
hangı amacla olursa olsun her zaman son rapor geçerlı olur onun için rapor değişimine dıkkat edın çok lüzum olmayan şeyler için rapora dokunmayın

sistemde en son alınan rapor geçerlidir.

Sürekli raporun geçerliliğini kaybetmez sorun olmaz merak etme bizzat yaşayıp görmüş biri olarak yorum yapıyorum.

@hnnnsln

Kazanılan hak ne olursa olsun.geri alinamaz bunu hala bilmeyenler var ama yüzde 40 alTina duser ise bilemiyorum .geçmiş olsun.

Sürekli rapor geçerliliğini yitirmez şahsi görüşüm ama net bişey diyemem ben bizzat yaşadım şimdilik bi problem yok

@samedo99
güzel kardeşim kazanılmış haklar geri alınmaz dıosunda bizde biliok kazanılan hakları bunda geçerlı değil.raporu sürasiz ıken sürelıye dönen rapor yüzdesi %80 den 35 düşen arkadaşım var..dr ler karar verıo rapora ve rapora görede vakıf 2022 maaşını kesıyo ya da mıktarını yükseltıp düşürebiliyo.ebm alan ise ebm den olup alamıyo.

@samedo99 , @Kotan sizde sürekli rapora bişi olmaması sizin adınıza güzel ama herkeste olmuo o süreliye dönen tanıdıgım var.

-mka

Olabilir benim 2.rapor sürem bitmişti hiç kullanmamıştım ilk raporum ile vergi indirimi aldım süresiz olarak Ankara uygun gördü ki karar verdi demekki

Üst Alt