Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Yeni alınan raporlarda da 6 aylık zaman sınırlaması mı var?

Konular
4
Reaksiyonlar
31
Merhaba arkadaşlar bir engelli arkadaşımız araç almak için heyet raporu için hastaneye gitmiş ve orada görevli arkadaş araç alacak mısınız? Diye bir soru sormuş oda ileri de şimdi alayım raporumu demiş. Sonra görevli arkadaş o zaman boşuna para harcamayın 6 aylık zamanı geçen raporlar vergi daireden geri dönüyor demiş. Ve bu arkadaşın engeli sürekli bu kon u hakkında bilgisi olan arkadaşlar var mı? Bana biraz saçma geldi açıkçası şimdi sürekli ibaresi olan ve yeni yönetmelik içinde alınmı e devlet üzerinden görünen bir rapor neden 6 aylık zaman geçmiş bir daha yenile fikan densin ki?

Nasıl yani. 2021 yılında almış olduğum %97 ağır engelli süresiz rapor da ötv de zaman sınırlamasımı oluyor??

deasn12

Başına eynen öyle bir durum gelmiş. Sürekli rapor dahi alsanız fark etmez demiş görevli arkadaş vergi dariesine evrak gidince eğer rapor üzerinden 6 Ayılık zaman geçti ise tekrar rapor alın diye red ediyor demişler. Eğer böyle bşr şey va ise harbi suyunu çıkardılar demektir.

bazı memur arkadaşlar devletin hastanesin doktor heyetinin verdiği raporu kendisi güvenmemiş kişiyi görmeden onay vermem demiş bayi çalışanı dedi gittim memur beni br aşağidan yukarı süzdü tamam dedi böyle komik durum yaşadım bu ülkede her şey olur

deasn12

Bu saatten sonra ülke de imkansız diye bir şey söz konusu dahi olamaz . Bende ilk defa duydum çok şaşırdım ama öyle olmuş ilginç geldi bana.

Üst Alt